You are here: Home / Магазини / ЕТ Ангел Сарандиев

ЕТ Ангел Сарандиев

Свиленград, ул. Текстил №14 0888 87 47 52 / 0889 78 77 77

ЕТ Ангел Сарандиев

ЕТ Ангел Сарандиев, гр. Свиленград е организация, работеща вече 12 години като производител на месни продукти от червени меса. Първият цех на организацията е открит през 1994 година-като транжорна с магазин за продажба на мляно месо, месни заготовки и разфасовки. Новото предприятие е построено през 2005 г. и пуснато в експлоатация 2006 г.

Днес МПП ЕТ Ангел Сарандиев работи в модерна и изцяло обновена сграда, отговаряща на всички изисквания за преработка на месо и производство на продукти от него. Разполага с машини и съоръжения последно поколение, осигуряващи постоянен капацитет на производство. Предприятието разполага със съвременно складово, производствено и опаковъчно оборудване, осигуряващо необходимото качество и безопасност на храните. Използва собствени специализирани автомобили, оборудвани с хладилна техника за доставка на своите продукти до
клиента.

Продуктите с марка Сарандиев са около 30 вида. Те са с гарантирано качество, а при технологията на производство се използват нови и стари традиционни български рецепти за постигане на автентичен български вкус. Персоналът на ЕТ Ангел Сарандиев е високо квалифициран и работи за продължаване на традицията и непрекъснато развитие на организацията.

Продуктите на ЕТ Ангел Сарандиев са познати в цяла България. Организацията осъществява непрекъсната и активна рекламна дейност за популяризиране на продуктите си в цяла България.

ЕТ Ангел Сарандиев, гр. Свиленград е организация, работеща вече 12 години като производител на месни продукти от червени меса.

Comments are closed.

Scroll To Top