You are here: Home / Метали / ЕС БИ ЕС Дизайн

ЕС БИ ЕС Дизайн

         Шумен 054 89 20 10 / 0896 77 99 83

ЕС БИ ЕС Дизайн

ЕС БИ ЕС ДИЗАЙН ЕООД е английско-българска компания, със седалище и производствена база в град Шумен.

Фирмата е специализирана в производството на висококачествени интериорни и входни врати, за което използва уменията на най-добрите специалисти в района и утвърдените стандарти на Британския мениджмънт.

Постепенно компанията се налага на пазара и придобива статут на водещ производител на висококачествени поръчкови врати в град Шумен и региона. Голямото разнообразие от модели и изработка изцяло според размерите на клиента откроява ЕС БИ ЕС ДИЗАЙН ЕООД от многобройната конкуреция и се превръща в нейна запазена марка! ЕС БИ ЕС ДИЗАЙН ЕООД отваря шоуруум в град Шумен и град Бургас, което е голяма крачка напред в развитието на фирмата и увеличава значително пазарния и дял!

В мострените зали на фирмата, нашите клиенти може да се запознаят с качеството на предлаганите от нас продукти.

Фирмените офиси в гр. Шумен и гр. Бургас разкриват огромния потенциал на пазара на врати по Българското Черноморие и Североизточна България, и отреждат на компанията водещи позиции в тази област!

Основна цел на ЕС БИ ЕС ДИЗАЙН ЕООД в краткосрочен план е откриване на фирмени мострени зали във всички по-големи градове в България, като така се надяваме да задоволим прогресивно нарастващото търсене на висококачествени поръчкови врати!

ЕС БИ ЕС ДИЗАЙН ЕООД е английско-българска компания, със седалище и производствена база в град Шумен.

Comments are closed.

Scroll To Top