You are here: Home / Мода / Ен Джей Корпорейшън ЕООД

Ен Джей Корпорейшън ЕООД

  София, ул. Адам Мицкевич 4  0888 699 888

Ен Джей Корпорейшън ЕООД

Ен Джей Корпорейшън ЕООД е една от основните марки, която вече над 10 години завладява българския пазар. Екипът е съставен от професионалисти с дългогодишен стаж в текстилната промишленост. Високата квалификация и богатия опит ни дава възможността да създадем качествени и модерни продукти. Целта ни е да възвърнем доверието в българското производство и да наложим българските продукти на световния пазар.

Технологичният процес за изработка на изделията е напълно автоматизиран и затворен цикъл. Продуктите се контролират на всеки етап от производствения процес. Всички артикули преминават троен контрол на качество и в тях се влагат само първокачествени материали от висок клас на световно ниво.

Високото качество и контрол на нашите продукти е основен показател за дълготрайните отношения с нашите партньори и клиенти. Фабриката разполага със собствена добре изградена дистрибуторска мрежа на територията на страната. Продукцията се разпространява в над 5 500 обекта – складове на едро, вериги магазини и търговци на дребно.

Ен Джей Корпорейшън ЕООД е една от основните марки, която вече над 10 години завладява българския пазар. Екипът е съставен от професионалисти с дългогодишен стаж в текстилната промишленост.

Comments are closed.

Scroll To Top