You are here: Home / Битова техника / ЕНБ Пласт ЕООД

ЕНБ Пласт ЕООД

с. Бошуля, ул. 39-та 8 0889 504 326

ЕНБ Пласт ЕООД

ЕНБ Пласт ЕООД е производител на пластмасови изделия за промишлеността и бита. Дружеството е регистрирано през 2009 година. Оборудвано е с най-съвременна техника – хидравлични шприц машини на VICTOR Taichung.

ЕНБ Пласт разполага с производствени мощности и капацитет за изпълнение на големи по обем поръчки. Изработва и продукти с матрица на клиента за желаните изделия.

От януари 2013 година дружеството започна производствената си дейност в новоизградената база в с. Бошуля, община Септември, област Пазарджик. Новата производствена база е изградена по проект по Програма за развитие на селските райони, мярка 311, на Държавен фонд Земеделие за построяване на сграда и закупуване на технологично оборудване.

Производствени мощности

ЕНБ Пласт ЕООД закупи през 2012 година 2 броя хидравлични шприц машини на фирма VICTOR Taichung, които от януари 2013 година са в експлоатация. VICTOR Taichung е световно известен лидер в производството на шприц машини.

Има дългогодишна производствена дейност от 1954 година и клонове в Европа, Азия и Америка. Предлага не просто оборудване, а технологични решения по зададен проект, а също и изработка на матрици за изделията.

Проектирани за универсално приложение, машините от серията VS на VICTOR Taichung са бързи и точни. Моделът VS 130 за шприцоване под налягане дава възможност да се постигне висока производителност при работа с широка гама материали при производството на различни видове пластмасови изделия.

Машините са с много висока производителност – при трисменен режим на работа изработват 76 милиона лъжички за кафе автомати вендинг, което се равнява на 80 тона обработен материал годишно.

Машините имат три вида защита при отваряне на работната врата: хидравлична, електрическа и механична, което при работа вътре в машината гарантира, че няма да се случи инцидент.

Екструдиращ възел с висока прецизност, висока износоустойчивост и устойчивост на корозии. Правилно хомогенизираната смес се инжектира прецизно, цикъл след цикъл, с висока мощност.

Ултранадеждният петточков затварящ механизъм се характеризира с идеална кинематика. Всеки компонент от затварящия матрицата възел, който е обект на механични ударни натоварвания, е разработен и проверен чрез Метода на крайните елементи от структурния анализ.

ЕНБ Пласт ЕООД е производител на пластмасови изделия за промишлеността и бита. Дружеството е регистрирано през 2009 година. Оборудвано е с най-съвременна техника – хидравлични шприц машини на VICTOR Taichung.

Comments are closed.

Scroll To Top