You are here: Home / Строителство / ЕМОНИК БИЛД ООД

ЕМОНИК БИЛД ООД

София 0887 610 319

ЕМОНИК БИЛД ООД

Фирма ЕМОНИК БИЛД ООД е основана през 2009г.В периода 1996г. 2009г. ние трупаме опит и развиваме професионалните си умения в сухото строителство в страни като Германия, Франця, Италия. От 2009г. започва професионалната ни кариера като фирма в сферата на сухото строителство. Нашият опит и професионализъм работят за вас.

  • Висококачествено машинно и ръчно боядисване с професионална бояджийска техника.
  • Сухо строителство шпакловки, гипскартон, окачени и растерни тавани
  • Строително ремонтни дейности

Независимо от начина по който ще се извършват ремонтните работи, опаковането на вашия апартамент, офис, къща или друго е една от приоритетните дейности, на които ние много държим и отделяме специално внимание. Прецизното опаковане е изключително важен елемент от работния процес. Запазването на вашите мебели, подови настилки, врати, прозорци, осветителни тела, ел. ключове, контакти, первази и тн.е гарантирано 100% Всичко, което не бихте желали се повреди или изцапа с бои или строителни смеси, ще бъде качествено опаковано и облепено с подходящите за това материали.

Фирма ЕМОНИК БИЛД ООД е основана през 2009г.В периода 1996г. 2009г. ние трупаме опит и развиваме професионалните си умения в сухото строителство в страни като Германия, Франця, Италия.

Comments are closed.

Scroll To Top