You are here: Home / Туризъм / Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД

Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД

Extreme Adventure G&P 0877 042 770 / 0895 762 940

Екстрийм Адвенчър Джи енд Пи ООД

В сайта на Extreme Adventure G&P ще намерите разнообразна информация относно различни видове забавления на открито.Можете да се възползвате от събитията организирани от дружеството, които са отбелязани в календара за предстоящата година или да се свържете с нас за организиране на индивидуални мероприятия извън планираните.

Extreme Adventure G&P ви дава възможност да се докоснете до невероятни преживявания, свързани с каякинг, рафтинг и пейнтбол. Ние ще организираме за Вашата фирма най-подходящия тийм билдинг, съобразен с Вашите желания и възможности.

Всички наши предложения ще ви помогнат да усетите адреналина в себе си и жаждата за пълноценен живот. При нас е мястото да оцените себе си, извън монотонното и сиво ежедневие, в една неформална обстановка, докато се забавлявате. Нашият екип е в състояние да подготви и да обезпечи всяка една от предложените дейности и програми с надеждна екипировка, компетентност и професионализъм, защото Вашата сигурност и безопастност са важни за нас.

Каяк

България е прекрасно място за практикуване на каяк. За да усетите удоволствието от това не е необходимо да сте професионалисти, трябва само да имате желание да се докоснете до този вид преживяване. Природно разнообразие на страната ни Ви дава възможност да се забавлявате с три различни вада каяк:

  • каяк по реки и езера;
  • каяк по море;
  • каяк в бързи води

Ние, екипът на Entreme Adventure G&P, ще Ви осигурим необходимата екипировка, инструктаж и гидове за едно незабравимо каяк приключение. Също така ще ви помогнем да изберете и най – подходящата каяк дестинация за Вас в страната или в чужбина, за да се забавлявате истински по време на това вълнуващо пътешествие.

Рафтинг

Рафтингът представлява спускане с надуваема лодка по бърза река. Първообразът на този спорт се ражда в Северна Америка, като първите рафтъри са всъщност дърварите, които са се спускали с привързани трупи по реките. Днес усещането е почти същото, само че сега по бързите води летят надуваеми гумени лодки.

Хората, които се спускат по водата, са така наречените рафтъри, обединява ги любовта им към буйните води. В България спортът е популярен от няколко години, но тези, които са опитали веднъж, се връщат отново в бялата река. Бързите води на реките Струма и горното течение на река Арда са най-подходящи за рафтинг.

Пейнтбол

Пейнтболът е възприет като един от най-популярните, вълнуващи и предизвикателни спортове на открито в целия свят. Историята на пейнтбола започва в САЩ през 1981 г. В Европа пейнтболът навлиза през 1992 г. Днес играта се практикува от милиони мъже и жени на различна възраст и с различен начин на живот. Общото между тях е силният конкурентен дух, желанието за победа и необходимостта да избягат от скучното ежедневие.

Преуморени от стреса и обездвижени от градския начин на живот, всеки от нас жадува да провери себе си – до каква степен може да оцелее в екстремна ситуация. Чувството за самозащита, желанието да останеш максимално дълго в играта и стремежът да поразиш „противника” каляват психиката, повишават двигателната активност, тренират мускулите, повишават рефлексите, бързината и интелигентността за бързо вземане на решения при интензивно сменяща се обстановка.

Extreme Adventure G&P ви дава възможност да се докоснете до невероятни преживявания, свързани с каякинг, рафтинг и пейнтбол. Ние ще организираме за Вашата фирма най-подходящия тийм билдинг, съобразен с Вашите желания и възможности.

Comments are closed.

Scroll To Top