You are here: Home / Услуги / Експертна Финансова Агенция ООД

Експертна Финансова Агенция ООД

София, ул. Феникс  бл.35, ет.8, ап.36  

Експертна Финансова Агенция ООД

Експертна финансова агенция ООД е създадена през 1991 година, като Специализирано счетоводно предприятие.

Първоначалната юридическа форма на компанията е ЕТ. От основаването си до сега сме обслужвали над 450 клиента от всички сфери на стопанския живот и всякакви юридически форми, включително и юридически лица с нестопанска цел.

Освен за абонаментно счетоводно обслужване, имаме клиенти за консултански услуги на абонаментно обслужване и периодични или инцидентни консултации. Извършвали сме и проверки по искане на банки или собственици на отделни компании. В зависимост от желанието на поръчителя, тези одити са извършвани с участието на дипломирани одитори или без тях.

Работили сме и работим с чуждестранни компании, компании с чуждестранно участие и българси компании. Наши клиенти са микро, малки, средни и големи компании в София и страната.

Експертна финансова агенция ООД разполага с високотехнологични ресурси и гарантира запазването на Вашата информация за десетилетия напред. Наш приоритет е запазването на личните Ви данни. Конфиденциалността на предоставената от Вас информация, свързана с Вашия бизнес е гарантирана.

За качеството на нашите услуги говорят нашите клиенти и опит. В нашата компания работят служители и управители с над 25-годишен стаж по специалността. Прилагането на българските закони, подзаконови нормативни актове, българските и международни счетоводни стандарти е задължение за нас. Отзивчивостта и бързата реакция при решаване на всички проблеми е приоритет за нас.

По повод 20-годишния юбилей на Експертна финансова агенция ООД, до края на 2011 г. и в началото на 2012 г. в различни сайтове за колективно пазаруване се публикуват промоционални оферти за нашите нови клиенти. Заповядайте при нас!

Счетоводни къщи София

Експертна финансова агенция ООД е създадена през 1991 година, като Специализирано счетоводно предприятие.

Comments are closed.

Scroll To Top