You are here: Home / Услуги / Ейнджълс Хаус ООД

Ейнджълс Хаус ООД

София, ул. Църноок 8 0888 560 840 / 0895 846 050

Ейнджълс Хаус ООД

Уелнес студио „Fitness House” вдъхновен от магическия свят на екзотична Азия, един необикновен свят! Свят на меки звуци, вдъхновяващи аромати, благоденствие и хармония. Място, където природата среща технологията, а науката среща красотата. И времето спира.

Стимулирайте сетивата си, премахнете умората, освободете се от токсините в тялото и подобрете състоянието на кожата си с нашите вдъхновяващи терапии за лице и тяло. Тук можете да се отдадете изцяло на изкушението да поглезите тялото си с уникални масажи – класически, мокри, детоксикиращи, лечебни, медена наслада, шоколадова еуфория, антицелулитен масаж, ароматерапевтичен масаж – а екзотичните аромати и мека светлина обещават пълна релаксация и пълноценно възстановяване…

Но бягството от стреса не трябва да ни отдалечава от удоволствието да се грижим за спортната си форма. Уелнес студиото разполага с революционния тренажор Power Plate и Power Bike, за отслабване и оформяне на тялото чрез 3D вибрациите той предизвиква рефлекторни мускулни съкращения до 50 в минута. Печелите време, тренировките не са скучни, а резултатите са видни. При нас можете да постигнете „брилянтно“ гладка и мека кожа без целулит, благодарение на най-новият революционен апарат LPG, моделиращ вашето тяло по метода Ендермология.

В уелнес студио „Fitness House” ще се намирате на седмото небе на уелнеса и ще си доставите неповторимо удоволствие, ще се насладите на лукс и комфорт и индивидуално внимание! Тук може да се запознаете с новостите в козметиката и здравословният начин на живот към който всички се стремим! Красота и Здраве завинаги – това е основната мисия, на която сме се посветили!!!

Уелнес студио „Fitness House” вдъхновен от магическия свят на екзотична Азия, един необикновен свят! Свят на меки звуци, вдъхновяващи аромати, благоденствие и хармония.

Comments are closed.

Scroll To Top