You are here: Home / Услуги / Езиков център Скулман

Езиков център Скулман

         Чепеларе, ул. Беломорска 40 0876 90 01 62 / 030 51 21 21

Езиков център Скулман

СКУЛМАН е езиков център за изучаване на английски език от деца и възрастни. Намира се в гр. Чепеларе – зеленото сърце на Родопите. Уютните зали заедно с красивата природа, както и високият професионализъм на нашите преподаватели правят изучаването на английския език приятно и ползотворно преживяване. Предлагаме интерактивно и нестандарно обучение по най-модерните и световнопризнати системи и програми, които са гъвкави и се съобразяват с изискванията и на най-взискателните клиенти. Центърът разполага с модерни кабинети оборудвани с мултимедия и много нагледни материали.

Докоснете се до красотата на английския език и култура, като изберете нашият езиков център. Задачата ни е да направим изучаването на английски лесно и приятно. Ако искате да учите английски за изпити, определена работа или просто говоримо, СКУЛМАН е вашето място. Ако желаете просто да поговорите с някой на английски или да научите нещо повече за английските празници и обичаи, а защо не и да почетете заедно английска поезия и откъси от английски произведения в оригинал, отпивайки глътка английски черен чай в приятна компания, СКУЛМАН е на ваше разположение. Ние искаме най-доброто за нашите ученици, а нашата амбиция – да направим незабравим английският език за вас!

СКУЛМАН е езиков център за изучаване на английски език от деца и възрастни. Намира се в гр. Чепеларе – зеленото сърце на Родопите. Уютните зали заедно с красивата природа, както и високият професионализъм на нашите преподаватели правят изучаването на английския език приятно и ползотворно преживяване.

Comments are closed.

Scroll To Top