You are here: Home / Услуги / ЕВРОКАР ЕООД

ЕВРОКАР ЕООД

Ямбол, бул. Д. Благоев 16, ет. 9 ап. 5 0897 874 848

ЕВРОКАР ЕООД

Фирма ЕВРОКАР ЕООД – извършва таксиметрови услуги на територията на гр.Ямбол и цялата страна.

  • Винаги на време
  • Коректност
  • Ниски цени

Фирма ЕВРОКАР ЕООД – извършва таксиметрови услуги на територията на гр.Ямбол и цялата страна.

Comments are closed.

Scroll To Top