You are here: Home / Медицина / Д-р Пламен Попов

Д-р Пламен Попов

Русе, ул. Рига № 35 0887 425 927

Д-р Пламен Попов

Здравейте, аз съм специализиран уролог. Работя в Комплексен Онкологичен Център-Русе – ЕООД и имам индивидуална практика в специализиран кабинет в Диагностично Консултативен Център – 2 Русе.

В урологичния кабинет се извършва диагностика, консервативно лечение и проследяване на всички урологични заболявания, както и сексологични и андрологични консултации.

В Комплексния Онкологичен Център-Русе извършвам оперативно лечение на всички урологични заболявания, включително безкръвно отстраняване на простата и рак на пикочен мехур, отстраняване и разбиване на камъни в бъбреци, уретер и пикочен мехур по оперативен път. В консултативния кабинет по урология към КОЦ – Русе се извършва комплексно наблюдение и лечение на онкоурологичните заболявания.

Преценява се необходимостта от химиотерапия, лъчетерапия, хормонотерапия и съвременно хирургично лечение. Участието ми в специализираната онкологична комисия е гаранция за правилен избор на лечение, съобразен с индивидуалните характеристики на всеки болен. В кабинета се извършва оценка на временната нетрудоспособност и заседава комисия за представяне на ТЕЛК за процент инвалидност или пенсиониране.

От 2003г. специализирам в областта на ултразвуковата диагностика, ендоскопската техника, детската урология и андрологията.

Мои специални интереси са:

  • Мъжки здравни проблеми, включително безплодие, еректилна дисфункция и проблеми при еякулация – методи на диагностика и съвременно лечение
  • Доброкачествени и злокачествени заболявания на простатата – оперативно и консервативно лечение
  • Рак на пикочния мехур – методи на ранна диагностика и оперативно лечение
  • Ендоскопско лечение на заболяванията на долните пикочни пътища
  • Екстракорпорална литотрипсия на конкременти в бъбрек, уретер и пикочен мехур
  • Лазерна аблация (отстраняване) на простата – без кървенене посредством зелен лазер
  • Лечение на инконтиненция и стресинконтиненция
  • Съвременни методи за лечение в онкологията
  • Хормонотерапия, лъчетерапия и химиотерапия, като средство за лечение на различни стадии в онкологичните заболявания

Здравейте, аз съм специализиран уролог. Работя в Комплексен Онкологичен Център-Русе – ЕООД и имам индивидуална практика в специализиран кабинет в Диагностично Консултативен Център – 2 Русе.

Comments are closed.

Scroll To Top