You are here: Home / Медицина / Д-р Бодичева

Д-р Бодичева

Добрич, ул. България 8 0889 95 19 91 / 058 590 320

Д-р Бодичева

Аз съм д-р Бодичева, завършила съм Eзикова гимназия в гр. Добрич, градът на спокойните и добронамерени хора, градът, в който всичко правим в името на децата ни! Много харесвам работата си като лекар и ми личи, че се кефя от това, което правя. Невероятно е да посрещнеш човек със сълзи от болка и да го изпратиш със сълзи на радост и благодарност! Тринадесет години работих с невероятна наслада като детски лекар и днес прегледите на бебета и деца са моята слабост!

След реформата в здравната система от 2000г. преглеждам цялото семейство: и родителите на моите мънички пациенти като семеен лекар – GP

Като детски лекар се запознавах и виждах проблемите в дома, но с възможността да практикувам обща медицина се появи едно невероятно и уникално предизвикателство да помагам на цялото семейство, защото здравето е психическо, физическо и социално благополучие.

През годините завърших 3 специалности: изключително трудната , но уникална специалност Детски болести през 1994 г., Хомеопатия през 1997 г., която ми разшири кръгозора да откривам и помагам за неща, които от традиционната медицина не съм била запозната. Аз лично като лекар съм изненадана как хомеопатията повишава имунитета на пациента, стабилизира го и не се стига до усложнения! През 2004 г. взех специалност Обща Медицина за да съм професионално полезна на цялото семейство! Междувременно непрекъснато участвам в различни семинари, конференции, обучения така научавам новите неща и си сверявам часовника. Интересувам се от нетрадиционни методи на лечение – фитотерапия, хомеопатия, точкова медицина, шуслерова терапия, енергийно лечение, лечение с йога – асани и поведение…

От 8 години практикувам йога, чрез нея човек става по-добър и я препоръчвам на всеки! В свободното си време чета книги, рисувам с пръсти и обичам да пътешествам.

През 2007 заедно с мъжа ми д-р Митко Георгиев – ортопед травматолог (началник отделение ортопедия и травматология) създадохме самостоятелен ВИП – кабинет в центъра на града, където пациентите ни да се чувстват комфортно и спокойно, да идват с радост при нас! Когато човек прекрачи прага на лекарския кабинет, той идва с проблем и трябва да му помогнеш, а не да го хокаш. Важното не е да му се изпишат лекарства, а да го успокоиш и посъветваш за поведението му във връзка със състоянието му и да си тръгне с вяра, че ще се оправи!

Добронамерена, отговорна, позитивна и усмихната – Това съм Аз! Отнасям се към хората, дошли в моя кабинет като към приятели, като към близки, ние сме едно голямо семейство!

Аз съм д-р Бодичева, завършила съм Eзикова гимназия в гр. Добрич, градът на спокойните и добронамерени хора, градът, в който всичко правим в името на децата ни!

Comments are closed.

Scroll To Top