You are here: Home / Медицина / Д-р Ангелов

Д-р Ангелов

Кърджали, бул.Беломорски 53, МБАЛ 0887 418 051

Д-р Ангелов

Работя в МБАЛ д-р Дафовски, гр. Кърджали като неврохирург в хирургично отделение /3-ти етаж на болницата/, като ортопед-травматолог в ортопедотравматологично отделение /4-ти етаж на болницата / и правя консултации в приемно-консултативния кабинет на 3-ти етаж/отделението по хирургия,в дните понеделник,сряда и петък от 10.00ч. до 15.00ч./
Осъществявам консултации и лечение /оперативно и неоперативно/ на пациенти със следните заболявания:

1.травми на глава и гръбнак/мозъчно сътресение, мозъчна контузия,мозъчни кръвоизливи, счупване на черепа и гръбнака, разместване на прешлени/.
2.травми на опорно-двигателната система/счупвания на костите на крайниците и таза,луксации на стави, мекотъканни увреди/.

3.дегенеративна болест на гръбнака /дископатии/лумбаго, ишиас/, ошипяване на прешлените,стеснение на спиналния канал/.

4.дискови хернии на различни отдели на гръбнака /шиен, гръден и поясен/.

5.дегенеративна болест на големите стави/тазобедрени/коксартроза/, коленни/гонартроза/, глезенни, раменни/омартроза / и лакетни стави/.

6.тумори /доброкачествени и злокачествени/ на главата/мозъка/, гръбнака/гръбначен мозък/ и периферни нерви.

7.възпаления, абсцеси /гнойници/ на глава /мозък/ и гръбнак/ гръбначенмозък/. 8.нетравматични кръвоизливи на мозъка/при високо кръвно налягане, прием на медикаменти/противосъсирващи/, мозъчни аневризми, артериовенозни малформации и съдови тумори, метастази/.

9.хидроцефалия.

10.освидетелствуване за ТЕЛК и ЛКК.

Работя в МБАЛ д-р Дафовски, гр. Кърджали като неврохирург в хирургично отделение /3-ти етаж на болницата/, като ортопед-травматолог в ортопедотравматологично отделение

Comments are closed.

Scroll To Top