You are here: Home / Медицина / Д-р Адел Санури

Д-р Адел Санури

София, ул. Апостол Карамитев 2А  0988 817 579

Д-р Адел Санури

Често срещано е пациентите да се обръщат към зъболекаря, чак когато се появят първите симптоми – болка, счупване на зъб, лош дъх в устата и др. Не можете да спите нормално, не можете да се храните, да работите, да се радвате на децата си. Всичко това може да бъде избегнато, ако отделяте време за по-чести посещения при дентален лекар

Дентална практика д-р Санури е създадена основавайки се на принципи за коректност към пациентите, професионализъм на най-високо ниво и стремеж към непрекъснато усъвършенстване.

Практиката разполага с оборудване и материали на водещите в световен мащаб производители, което позволява максимално удобство за пациентите и постигане на оптимални лечебни резултати. Манипулациите са изцяло безболезнени и предшествани от поставянето на локален упойващ агент.

Вашето зъболечение ще се превърне в една козметична процедура, която рискува да се превърне в едно хубаво хоби.

Д-р Адел Санури през 2003 година е приет в Медицински Университет – София, Факултет по Дентална Медицина. Висшето си образование като дентален лекар завършва през 2009г. получавайки степента Магистър – ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА. Член на Български зъболекарски съюз /БЗС/, Членува в International Team of Implantology.

Д-р Санури има завършени множество следдипломни квалификационни курсове в областта на хирургията, имплантологията, естетичната дентална медицина и протезирането!

Често срещано е пациентите да се обръщат към зъболекаря, чак когато се появят първите симптоми – болка, счупване на зъб, лош дъх в устата и др.

Comments are closed.

Scroll To Top