You are here: Home / Битова техника / Д енд Н Трейд ЕООД

Д енд Н Трейд ЕООД

        София, ж.к. Левски Г, бл. 31, вх. В 0879 334 153

Д енд Н Трейд ЕООД

Фирма Д енд Н Трейд ЕООД е производител и търговец на едро и дребно на професионално кухненско и ресторантьорско оборудване, фурни за пици, фурни за баници, закуски, работни маси,мивки и т.н.. Тя се намира на територията на град София, ул. Челопешко шосе № 14 Дейността й е свързана с производство на фурни и всичко останало за оборудването на ресторанти, кафета, закусвални…

Фирмата Д енд Н Трейд ЕООД е създадена в края на 2012 година. Начело застава собственикът Даниел Мадов, който в последствие взема и решенията свързани с фирмената политика. От създаването си вече в продължение на две години тя се разширява и обновява, за да отговоря на изискванията на клиентите. Като производител тя се стреми постоянно да обновява асортимента си, качеството на стоките си, а като търговец на едро да продава най-доброто на клиентите си на най-добра цена.

Въведена е международна програма ХАСЕП и се съобразява с нормите за безопасност на производството. Амбицията е цифрата на произвежданите изделия да се увеличи осезаемо. Стремим се да поддържаме цени, които да отговарят на възможностите на българския потребител. Има оптимално съотношение цена-качество. Работи се в посока за излаз на нови пазари.

Фирма Д енд Н Трейд ЕООД е производител и търговец на едро и дребно на професионално кухненско и ресторантьорско оборудване, фурни за пици, фурни за баници, закуски, работни маси,мивки и т.н.

Comments are closed.

Scroll To Top