You are here: Home / Заведения / Дон Домат Pizza & Grill

Дон Домат Pizza & Grill

     София, ул. Витоша 62А  0885 477 973 / 0882 338 394

Дон Домат Pizza & Grill

Независимо дали планирате да откриете ресторант или търсите как да подобрите услугите си, Вие можете да използвате нашия опит, за да успеете от първия път.

Без значение колко добра е идеята Ви, като при всеки друг бизнес Вие се нуждаете от добро планиране и анализиране и на дребните детайли, които често са пренебрегвани.

С опитен партньор под ръка, вие ще минете по краткия път и така няма да трябва да се учите от грешките си – ние вече сме направили това за Вас!

Вашият ресторант

Анализ на пазара и позициониране сред конкурентите – ние ще Ви помогнем да развиете Вашата идея и да я превърнете в уникална концепция, която да е насочена към конкретен сектор на пазара.

Интериорен дизайн – ние ще пригодим интериорния дизайн към Вашата концепция на достъпна цена.

Оптимизация на менюто – Менюто на много ресторанти е или твърде обемисто или зле замислено, което води до затормозяване и разочарование на клиентите. Ние ще Ви помогмен с изработването на меню, което е уникално за Вашия ресторант и е с оптимизирано съдържание.

Подбор на доставчици

Оперативни услуги – обследване и обучение на пресонала, водене на счетоводство и контролиране на разходите.

Законовасъобразност и юридическо консултиране.

ПР, рекламни и маркетинг кампании.

Доктор Дон Домат

Инвестирали сте много средства и усилия в ресторанта си, но не постигате желаната възвращаемост. Независимо дали причината се крие в грешния продукт, интериора, готвача, сервитьорите или нещо друго, ние ще я открием и ще “излекуваме” вашия ресторант.

Независимо дали планирате да откриете ресторант или търсите как да подобрите услугите си, Вие можете да използвате нашия опит, за да успеете от първия път.

Comments are closed.

Scroll To Top