You are here: Home / Битова техника / ДИ – ДЖИ ФРИГО ЕООД

ДИ – ДЖИ ФРИГО ЕООД

    Пловдив, бул. Брезовско шосе 176  032 940 740 / 032 954 384

ДИ – ДЖИ ФРИГО ЕООД

“Ди-Джи Фриго” ЕООД е създадена през 2003 година като фирма – вносител на професионално ресторантско оборудване. В процеса на работа и следейки изискванията на клиентите, фирмата разширява дейността си и в областта на хладилната техника. Основните дейности на фирматаса вносъти търговията с артикули, необходими за оборудването на хотели, ресторанти, барове, сладкарници, супермаркети и предприятия от ХВП.

Разполагамес екип от специалисти в областта на кухненското оборудване, който осъществява монтажа на уредите наобектите и следи за правилното им функциониране и експлоатация.

Нашите консултанти ще Ви посетят на място и заедно ще изработите най-добрия план за оборудване на Вашия обект.

Благодарение на дългогодишната работа, опита на служителите ни в тази сфера и изградената гъвкава работна структура, фирмата успява да се наложи като професионалист, способен да удовлетвори и най-взискателния вкус.

Ди-Джи Фриго ЕООД е създадена през 2003 година като фирма – вносител на професионално ресторантско оборудване. В процеса на работа и следейки изискванията на клиентите, фирмата разширява дейността си и в областта на хладилната техника. Основните дейности на фирматаса вносъти търговията с артикули, необходими за оборудването на хотели, ресторанти, барове, сладкарници, супермаркети и предприятия от ХВП.

Comments are closed.

Scroll To Top