You are here: Home / Услуги / Детска фотография Елена Карагьозова

Детска фотография Елена Карагьозова

Асеновград, бул.Цар Иван Асен II 127 0887 550 148

Как да си запиша час за фотосесия?

Фотосесиите се осъществяват само след предваритлно записване. За да си запишете час е нужно да ми се обадите на тел.0887 550 148 (това е най-бързият начин) или може да ми пишите на имейл eli_karagyozova@abv.bg , както и тук в тази публична страница, чрез опцията Лични съобщения. Необходимо е да оставите мобилен телефон за връзка, както и да ми уточните възраст и пол на детето(децата)от вашето семейство, които желаете да снимам. При записването на часа аз ще ви потвърдя, ако не съм потвръдила, това означа, че все още нямате записан час. 48 часа преди денят за снимки е нужно да се обадите и да потвръдите за записан час, ако това не бъде направено часът ви автоматично ще бъде даден на друг. Ако не можете да дойдете, поради каквато и да е причина, моля да ми се обадите!!!!!

Къде се намира студиото ?

Студиото ми се намира в гр. Асеновград

Кога е най- подходящото време за снимки на деца до 1година.

Един от най-благоприятните периоди за снимки на вашето бебе е периода непосредствено след раждането му(до 14 ден), следващият прекрасен момент, това е момента в който детето ви може да стои само седнало и стабилно и все още не е започнало да лази. Разбира се, снимам деца във всяка една възраст и период, но това са един от най-добрите моменти.

Колко време по рано, трябва да се обадя за да си запиша час за фотосесия.

За съжаление това трябва да стане месец два по рано, тъй като часовете се изчерпат бързо, знам колко неудобно е това за вас, както и за мен, но така се случва. Съответно ако сте бременна, трябва да си запишите час много по рано, а ако искате снимки на новороденото си, ще трябва да го планирате, преди то да се е родило.

Какви дрехи са подходящи?

Децата ви трябва да са облечени така , както вие искате, моят вкус и желание може да не съвпадне с вашият, за това държа вие сами да изберете облеклото на децата си.

Предлагате ли дрехи за снимки?

В студиото ми има много дрехи за момичета от 6м. до 9 години, но е желателно вие също да си носите дрехи, защото това което имам аз, може да не отговаря на вашият вкус.

Колко броя дрехи са необходими за фотосесията?

Толкова, колкото желаете. Вие сами преценето, колко пъти искате да проблечете детето си и дали то е готово да се преоблича често. Има хора, които сменят тоалет за всяка снимка, има и такива които не желаят да преобличат децата си, защото те се изнервят.

Колко по рано трябва да пристигнем в студиото ви?

Пет или десет минути по рано е нормално да пристигнете в студиото.

Трябва ли да носим чисти обувки за всички присъстващи?

Да при влизането ви в студиото ще трябва да си поставите найлонови калцуни, които ще ви дам на място, всички които ще се снимат, трябва да си носят и чисти обувки.

Трябва ли децата ни да са със специална прическа?

*Не е желателно да правите прически на децата си, особенно тип “вафлички”, все пак те са деца и са красиви в естесвеният си вид, а не големи жени, не е желаелено да имат и татуси и лак по ноктите. Но все пак ако харесвате така децата си, аз нямам нищо против да ги снимам и в този вид.

Има ли ограничения в броя на декорите?

*Да, има ограничение разбира се, но е само за “мини фотосесията” от 10 кадъра, при нея декорите са 3 на брой, за другите видове фотосесии ограничения няма и може да снимаме толкова колкото успеем за 1 (един)астрономически час.

Колко време продължава фотосесията?

Всички фотосесии са с продължитлност 1 час, не снимам деца повече от това време, нито едно до сега не е издържало повече, студито ми се превръща в център за игра и заблавления и е трудно да задържим вниманието им повече от 1 час. Ако желаете повече от 40 снимки, може да си запазите още един час в друг ден.

Каква е цената на фотосесията?

Цената се определя единствено от броят кадри, които искате и тези които си харесате. Сесията е с продължителоност 1 час, в този един час се получават много кадри, след края на сесията, веднага в студиото вие ще видите снимките и сами ще си изберете тези, които ви харесват, те се описват, броят и плащат, след което получавате само избраните от вас снимки.

Колко струва една снимка?

от 01.01.2013 цената на 1 кадър(снимка) е 5лв до 40-тата, след това всяка следваща струва по 4лв.

Получавам ли касова бележка за това което съм платил(а)?

Разбира се, веднага след фотосесията си, ще получите касова бележка за извършената услугата.

Колко време след фотосесията , получавам избраните от мен кадри?

Срока за обработка на снимките е 10 работни дни.

Трябва ли да ви пиша, след като сме получили вече снимките?

Разбира се, след като получите снимките си очаквам от вас да ги прегледате подробно и да ми пишете дали всичко е наред с тях.

Има ли начин да получа по бързо снимките си?

Разбира се, в повечето случаи изпращам снимките до 5 работни дни(макар и срока да е 10 работни дни), но ако желаете да получите снимките си в срок избран от вас, тогава се доплаща по 1лв на снимка за експресна обработка.

В какъв формат и вид се получават снимките?

Снимките получавате по ваш избор в елекронен вид на диск или имейл в jpg формат. Тези които желает да получат диск със снимки, могат да го направятв дните в които снимам директно в студиото или да ви го изпратя по куриер за ваша сметка на посочен от вас адрес.

Може ли да смените фона на вече готовите ни снимки или да добавите различни акесесоари?

Не, не подменят фонове, след като вече снимките са заснети, не добавям и допълнителни елементи, този тип работа не отговоря на моите разбирания за фотография, в студиото ми има достатъчно голямо разнообразие от фонове и аксесоари и всичко това се решава от вас в реално време, за това добре обмисляйте това още по време на снимки.

Мога ли да използвам, направените снимки за реклама?

Разбира се, че НЕ, снимките от фотосесиите и снимките с цена 5лв на кадър(снимка) не могат да се използват за какъвто и да е вид реклама. Ако желаете това, може да ме уведомите за това и да обсъдим цената и идеята.

Не желая да публикувате детете ми в порфолиото си и интернет пространството, възможно ли е това?

Разбира се, че е възможно, но е желателно да разбера това още при записването на час и още веднъж след започването на фотосесията.

Защо не сте публикували моето дете?

В страницата си показвам едва 20 % от заснетите деца, не е възможно да публикувам всичко и всички, поради липса на време. За фотографа е важно все пак да показва работата си, защото ако не я покаже няма как и вие да разберете за неговото съществуване.

Какво представлява обработката на снимки?

Подобряване на цветове, контраст, изостряне и изрязване на изображението. Драстични промени по снимките не правя, както и колажи, не са в моят стил.

Мога ли да участвам със снимките във Фейсбук конкурси и други подобни?

Разбира се, хубаво би било ако под снимката споменете името на автора.

Снимате ли и големи хора и снимате ли семейни снимки?

Снимам деца до 10 годишна възраст, това не означава, че не бих снимала по голям брат или сестра, както и няколко семейни снимки със всички вас, но не правя цели фотосеси на по големи хора.

Как и от къде, мога да купя ваучер за подарък?

Ваучери може да купите директно от студиото в дните в които снимам или да си поръчате доставка по куриер, като доставката е за ваша сметка до посочен от вас адрес, също така може да си купиет такъв в гр.Пловдив в м-н Джирандола на ул.”Опълченска” №1. Ваучерите са на стойност избрана от вас, като има минимум 10 снимки-50лв, от там на горе вие решавате колко снимки искате да подарите. Ваучерите нямат давност и са за деца до 10 години.

Мога ли да снимам в студиото ви с фотоапарат, телефон или друг вид устройство?

НЕ, в студиото ми(то е моят втори дом) е изрично забранено снимането с какъвто и да е вид устройства.

Също така не е желателно записване на фотосесия с цел разучаване на студиото ми и отнемането на мои идеи за декори и каквото и да е било!!!(тъй като това се случва често)!!!!!Поради такива причини запазвам правото си да прекратя сесията и дори да се наложи да го напусните преждевременно.

В кои дни снимате?

Снимам основно събота и неделя,в някои случаи и през седмицата, винаги може да ми пишете тук на лични или на имейл eli_karagyozova@abv.bg или да се обадите на 0887 550 148 за запитване относно свободни часове и дати.

Фотосесиите се осъществяват само след предваритлно записване. За да си запишете час е нужно да ми се обадите на тел.0887 550 148 (това е най-бързият начин) или може да ми пишите на имейл eli_karagyozova@abv.bg , както и тук в тази публична страница, чрез опцията Лични съобщения.

Comments are closed.

Scroll To Top