You are here: Home / Заведения / Детска млечна кухня Първа лъжичка

Детска млечна кухня Първа лъжичка

    Пловдив  0898 591 276

Детска млечна кухня Първа лъжичка

Детска млечна кухня Първа лъжичка е новосъздадена фирма, целяща да подобри и улесни храненето на кърмачетата и малките деца. Чрез прецизен подбор на продуктите и суровините, от които се приготвя храната, ние се стремим да положим основите на здравия организъм. Всеки ден екип от специалисти приготвя вкусни ястия, като за ваше улеснение сме се погрижили, храната да е пакетирана и доставена до дома ви точно за обяд.

Винаги приготвена няколко часа преди да я получите, храната пристига при вас навреме дори и в почивните дни, за да остава повече време за разходки и игри. За ваше улеснение пакетираме храната в еднократни опаковки и във вид удобен за незабавна консумация. Така дори и да сте на разходка, единственото което трябва да направите е да извадите лъжичката на детето и да напълните първата лъжичка.

Предлагаме ястията пасирани и непасирани, независимо на колко месеца е вашето дете можете да заявите предпочитаната от вас консистенция на храната.

гр. Пловдив, ул. “Стефан и Обрейко Обрейкови” 48
тел.: 0898 591 276

Детска млечна кухня Първа лъжичка е новосъздадена фирма, целяща да подобри и улесни храненето на кърмачетата и малките деца.

Comments are closed.

Scroll To Top