You are here: Home / Услуги / Десико

Десико

  Бургас, ул. Кирил и Методий 54  0888 528 700 / 056 820 034

Десико

Фирмата е основана през 1993 година в гр. Бургас. Като предмет на дейността са зари, пироспектакли, декорация, търговия на карнавални стоки, парти артикули, фойерверки, балони.

Фирмата ни е лицензирана за проектиране и изпълнение на илюминационни шоута с професионални фойерверки. Ние работим с висококачествени пиротехнически изделия. Първостепенно значение за нас е безопасността на хората.

Имаме клиенти, които ни се доверяват дълги години, което е най-добрия показател за коректността, професионализма и желанието ни всеки път да представим нещо различно с което да ги изненадаме приятно.

Екипът ни е от професионалисти, които знаят как да развихрят въображението ви, да ви доставят радост и същевременно да се погрижат всички пироспектакли и зари да протекат абсолютно безопасно.

Продукти

ДЕСИКО предлага голямо разнообразие от продукти за вашето детско парти, фирмени партита, откриване на нови обекти, сватбени тържества, рожден ден, презентации, новогодишни партита.

В магазините на ДЕСИКО в гр. Бургас, може да намерите на едрови и дребнови цени – перуки, домина, балони, маски, карнавални костюми, играчки – закачки, тромби, спрей – ленти, фойерверки, конфети, шапки, свирки … и всичко за Вашето парти.

Пълен парти сервиз – чинийки, чашки, салфетки, покривки, вилички и др.

Балони

Балони и сладолед обича всеки. Те са красиви спомени на нашето дество и весело изживяване, подходящо за всяка възраст. Работим с най-добрите марки балони Qualatex и гарантираме високото им качество.

ВАЖНО: балони от латекс пълни с хелии са трайни от 6 до 12 часа, като реалното време зависи от атмосферните условия и най-вече от температурата на околната среда.

Балоните от фолио издържат до 14 дни и могат лесно да бъдат пренапълнени.

Парти артикули

Никое парти не бива да се провежда между 4 голи стени. Доброто настроение се гарантира както от участниците, така и от обстановката. За това ДЕСИКО ви предлага, разнообразни възможности да украсите по подходящ начин вашето събитие.

Вижте нашите артикули с които може градуса на вашето тържество да достигне желаните стойности.

Костюми

Всички ние малки и големи искаме понякога да влезем в ролята на друг човек или герой, да не бъдем такива каквито сме всеки ден, да станем поне за малко по-магични, по-различни, шарени и пъстри.
За това ние ви предлагаме разнообразни и забавни костюми, маски, перуки, аксесоари и други вълнуващи помагала, които да ви отведат на чудно пътешествие.
Магията на преобразяването е толкова завладяваща.

Фойерверки, Зари, Пироспектакли

Нашата мисия е да творим и създаваме емоционални пиротехнически спектакли. Всяка заря създадена от
нас е уникално пиротехническо изживяване. Огъня е очарователен, той няма ограничения, той поглъща
нашите сърца.
А за любителите на пиротехнически изделия, предлагаме на едрови и дребнови цени богат асортимент от фойерверки в нашите магазини в Бургас.

Карнавални маски, домина и шапки

При нас можете да намерите карнавални маски, домина, шапки и всичко необходимо за вашия карнавал, маскарад или венициански бал.

Перуки

Перуки с които можете да влезете в ролята на Пипи, Клеопатра, Луцифер, Рапунцел, Ангел, Клоун, Пират и много други.

Фирмата е основана през 1993 година в гр. Бургас. Като предмет на дейността са зари, пироспектакли, декорация, търговия на карнавални стоки, парти артикули, фойерверки, балони.

Comments are closed.

Scroll To Top