You are here: Home / Медицина / Дентален Център Д-р Корчев

Дентален Център Д-р Корчев

Благоевград, ул.Христо Татарчев 13 0887 366 604 / 073 885 656

Дентален Център Д-р Корчев

Dental Center dr. Korchev е модерна интердисциплинарна клиника, проект на д-р Андон Корчев, осъществен на базата на 30 годишен опит в денталната медицина.

Dental Center dr. Korchev е модерна интердисциплинарна клиника, проект на д-р Андон Корчев, осъществен на базата на 30 годишен опит в денталната медицина.

Comments are closed.

Scroll To Top