You are here: Home / Строителство / Декорал ЕООД

Декорал ЕООД

   София, бул. Цар Борис ІІІ  № 77  0899 10 44 70 / 0888 80 16 53

Декорал ЕООД

Фирма Декорал ЕООД е лидер в проектирането и монтажа на отварящи се алуминиеви перголи – перфектният вариант за защита от слънчеви лъчи, без да губите красотата на гледката. Квалифицираните монтажници ще поставят сгъваеми витрини, ако се нуждаете от дискретно остъкляване на терасата. Изберете още и комарници, щори и тенти, дограма, автоматика за прозорци и фасади.

Ние, от Декорал ЕООД, предлагаме най-съвременния метод за остъкляване – хармоника от стъкло. Различните системи се състоят от 8 и 10 mm закалени стъклени плоскости, само с хоризонтални алуминиеви профили. Освен техническите предимства, сгъваемите витрини са устойчиви и елегантни. Все по-предпочитани при слънцезащитата са т.нар. отваряеми перголи – практични и красиви за всяко открито помещение. При нас ще намерите още и противонасекомни мрежи, PVC и алуминиеви дограми, автоматика за прозорци и фасади.

Фирма Декорал ЕООД е лидер в проектирането и монтажа на отварящи се алуминиеви перголи – перфектният вариант за защита от слънчеви лъчи, без да губите красотата на гледката.

Comments are closed.

Scroll To Top