You are here: Home / Суровини / Дани и Симо ЕООД

Дани и Симо ЕООД

    Казанлък  0888 573 081

Дани и Симо ЕООД

Фирма Дани & Симо ЕООД е с предмет на дейност производство на изделия от пластмаса и каучук, детайли и резервни части за текстилната индустрия.

Произведените от нас изделия влизат в състава на други производства – кооперирани изделия. Отличното съотношение на цена/качество, бързата доставка и перфектното обслужване са ключа към успеха за фирма Дани & Симо ЕООД.

Фирма Дани & Симо ЕООД разполага със производствени мощности шприц машини за изработка на изделия и детайли от термопластични и термореактивни пластмаси от 25 до 500 грама, като изделията могат да бъдат изработвани и с матрицa/инструмент/ предоставени от клиента.

Технологията за преработка на пластмаса с която работи фирма Дани & Симо ЕООД е шприцоване – леене под налягане.

Като основни преимущества на тази технология могат да бъдат посочени: висока производителност и точност на изработка – повтаряемост на размерите, високо качество на повърхнините и здравина на материала, минимално количество брак, голямо многообразие от пластмасови детайли със сложна форма, конфигурация и размери както и разнообразието на използваните материали и прилагани технологии.

Детайлите произведени с тази технология намират широко приложение в машиностроенето, леката промишленост, електрониката, опаковъчната индустрия, както и изделия за ежедневието ни.

Фирмата се е специализирала в преработката на следните видове полимери:
Полиетилен PE, Полипропилен PP, Полистирол PS, ABS, Полиамид РА, Поликарбонат PC, ТРЕ, Термореактивни пластмаси, Стъклонапълнен полиамид до 40 %, каучук.

Фирма Дани & Симо ЕООД е с предмет на дейност производство на изделия от пластмаса и каучук, детайли и резервни части за текстилната индустрия.

Comments are closed.

Scroll To Top