You are here: Home / Услуги / Грим Ани Гусийска

Грим Ани Гусийска

София,ул. Пиротска 98 0876 19 79 09

Грим Ани Гусийска

Удължаването и сгъстяването на мигли по метода “Косъм по косъм” е безвреден метод, който гарантира естествена визия и дълготраен ефект.

Материали, които се използват по време на процедурата:

Миглите са изработени от коприна и се поставят към естествените една по една с помощта на щадящо хипоалергенно лепило с хирургическа здравина. За изолиране на долните мигли се използва колагенов пач (лепенка), която по време на процедурата влияе положително на подочния контур.

Размери:

Миглите се предлагат в различни размериот 8мм до 15мм и различна дебелина 0.15 мм и 0.20 мм. При посещение при мен, заедно обсъждаме, какви варианти могат да бъдат поставени, според възможностите на вашите собствени мигли.

Ефектът, който се постига:

С поставянето на удълженията се увеличава дължината и обем на естествените Ви мигли и в допълнение придава цветен нюанс(черният ефект на спиралата).

Как да се грижим за новите си мигли:

След поставяне на миглите спирала НЕ се използва, миглите са черни и сами ще се убедите, че няма нужда.Ако желаете все пак, не е проблем да слагате спирала, по възможност специална на водна основа за мигли косъм по косъм.

Ако не разполагате с такава, отстранявайте я внимателно и без търкане, за да не загубите не само удължителите, а и собствените ви мигли.

Грим се маха с тоалетно мляко БЕЗ мазнини или мицеларна вода и без търкане по окото. Всякакъв грим не е проблем да се поставя, проблем може да настъпи при неговото махане.Лещи МОГАТ да се носят, удължените мигли косъм по косъм и лещите не  си пречат едно на друго.

Поддръжка:

Естественият жизнен цикъл на миглите е между 12 дни и 175 дни (25 седмици). При различни влияния, спирала, ежедневно носене на сенки и коректор около очите, залепване на мигли или други фактори, жизненият цикъл на миглите се скъсява и те опадат по-често, като на тяхно място поникват нови. Именно тогава се налага поддръжка, да залепим миглички на новопоникналите и да заменим, ако има опадали.

Миглите издържат с години при правилни грижи и редовно посещение за поддръжка. Поддръжката на миглите се извършва на около 3 седмици – 1 месец,  преди да са опадали повече от половината мигли.  Състой се в премахване на израстнали удължители, с помощта на специален разтвор за лепило и слагане на нови удължения върху свободните мигли.

Времетраене на процедурата:

Процедурата е изключително деликатна и за извършването й се изисква изключителен професионализъм, търпение и умение, каквото не всеки може да притежава. Моля имайте предвид, че трябва да отделите за първоначално поставяне около час и половина – два и Вие също да се въоръжите с търпение. Процедурата се извършва в легнало положение и може да се настройте дори за сън. За поддръжка необходимоте време е около час-час и половина.

Цени:

  1. Цена за първоначално поставяне на мигли – 60 лв;
  2. Цената за поддръжката на миглите – 30 лв;
  3. Сваляне на мигли – 10 лв;

Удължаването и сгъстяването на мигли по метода “Косъм по косъм” е безвреден метод, който гарантира естествена визия и дълготраен ефект.

Comments are closed.

Scroll To Top