You are here: Home / Магазини / Глобал ООД

Глобал ООД

   Хасково, ул. Южна 8  0887 653 714 / 038 661 675

Глобал ООД

Глобал ООД гр.Хасково е основана през 1991 година. За кратък период от време фирмата е успяла да се превърне в една от най добрите фирми в България. Наша основна дейност е насочена изцяло в областта на предлагането на пълна гама продукти от текстил за дома, за индустриални нужди, хотели и ресторанти, както и едрови продажби на тъкани в страната и чужбина.

Производството , търговията, внос , дистрибуция на Полиестерна Термо и Силиконова вата, Силиконов пух, Конечно и Безконечно капитоне, Олекотени комплекти Спално бельо, Постелачно бельо, Възглавници, Калъфи за матраци , Протектори, Покривала за легла, Кувертюри, Шалтета, Покривки за маси, Пердета и завеси, Халати за баня, облекла и хавлиени изделия. Приоритет на фирмената политика е работата с високо качествени български и вносни платове и материали с различен състав, богата цветова гама и многообразие от артикули.

Разполагаме с 8000 квадратни метра произвоствена площ и 3500 квадратни метра търговска площ. За по бързото и по качествено обслужване на клиентите имаме отговорни дистрибутори в Пловив, Бургас, Стара Загора и други. Използваме висока техника и технология на всяка стъпка в нашето производствено и търговско развитие. Маркетинговата стратегия, гъвкавостта на мислене и нововъведенията в ГЛОБАЛ ООД са причина за растящото доверие на редица хотели, ресторанти, търговски обекти и потребители кам нас.

Разполагаме с млад, енергичен и обучен квалифициран персонал и специалисти в съотвeтната област. Управлението и организацията на фирмата е съпроводена с модерни и динамични мениджърски, маркетингови, стратгически и рекламни решения. В ГЛОБАЛ ООД имаме удоволствието да осъществим контакти както с Български така и с чужди фирми от европейския пазар, както и да участваме на месни и международни панаири.

Услуги които извършва

1.Капитониране на платове
Фирмата разполага с високотехнологични европейски машини за капитониране на платове с вата двустранно от 60 гр/ кв м до 450 гр/кв м с на 15 000 модела шарки и производителност 5000 линейни метра за 24 часа, с ширина на плата до 230 мм с високо качество, като извършва и услуги на клиенти с техни материали в най-кратки срокове.
Има два вида капитониране:Безконечно капитониране и Конечно капитониране

2. Рязане на бие
Фирмата предлага рязане на БИЕ (ШИРИТ) по желание на клиента от 2 см. до 2 мт. Изработва се чрез рязане на банциг или с топлинно рязане.

Глобал ООД гр.Хасково е основана през 1991 година. За кратък период от време фирмата е успяла да се превърне в една от най добрите фирми в България.

 

Comments are closed.

Scroll To Top