You are here: Home / Строителство / Гипсокартон София – 1

Гипсокартон София – 1

Гипсокартон София-1

Ако търсите качествени решения, базирани на работа с хора, които имат широки познания и опит, ние от Гипсокартон София-1 можем да ви помогнем.

Ние от Гипсокартон София-1 поддържаме високо качество за всеки индивидуален проект. Материалите с които работим са на световно ниво, което е гаранция за дългият живот на крайния продукт.

Окачените тавани не са само за украса на стаята. Те скриват неравностите и недостатъците на етажната плоча в тях могат да се интегрират светлини, лесно се почистват и не трябва да пребоядисвате всеки път. Окачените тавани от гипсокартон са относително не голяма инвестиция, която повишава значително стойността на жилището.

Конструкциите от гипсокартон са лесни за поддръжка, а и винаги могат да се пребоядисат,така че,те са широко използвани в различни сгради. В помещения с висока влажност се използва влагоустойчив гипсокартон. В помещения с изисквания за пожарна безопасност се използва специален гипсокартон, чийто централен слой съдържа фибри и добавки, които повишават неговата пожароустойчивост.

Гипсокартон това е строителен материал,който се използва в интериора за облицовка на стени, тавани и изграждане на преградни стени. Гипсокартона се състои от два свързани листа специален картон, между които има гипсова сърцевина с армирани добавки за по-голяма здравина. Гипсокартона е абсолютно безвреден и екологичен, гипсокартона е направен от природни и нетоксични материали.

Гипсокартона е дишащ строителен материал той отделя влагата без да я задържа в помещението това намалява риска от появата мухъл.
Гипсокартон е основата на системите сухо строителство поради почти пълната липса на мокри процеси спохождащи иначе традиционното довършително строителство.

Ако търсите качествени решения, базирани на работа с хора, които имат широки познания и опит, ние от Гипсокартон София-1 можем да ви помогнем.

Comments are closed.

Scroll To Top