You are here: Home / Автомобили / Вила 88

Вила 88

Яврово 0888 704 043

Вила 88

Вила 88 е отворила врати 2013 год. Намира се в Югоизточни Родипи. Тук се намира и един от най-старите храмове в района – храм Св.Богородица. Селото е кацнало на североизточния склон на централни Родопи. Толкова близо до цивилизацията , а същевременно далече от шумът на големите градове.На 30 км. от Пловдив, на 12 км. от Асеновград и на 7 км. от Копривките и хижа Здравец.

По пътя за село Яврово ще видите един от 100 Национални обекти на България – Асенова крепост. Вилата разполага с пет двойни стай и 1една четворка, една спалня с 2 легла. Всички стай са със самостоятелен санитарен възел, булсат и неограничен Wi Fi интернет. На разположение на гостите е уютна градина с разкошен изглед към Тракийската низина, Стара планина и Средна гора.

Единственото населено място описано от разказите на Николай Хайтов от където се виждат други 88 населени места.Лятната градина разполага с барбекю,фурна и санитарен възел.По желание гостите могат да се насладят на майсторски приготвено чеверме,агне на фурна и други родопски специалитети.

Не ще предложим на гостите нещо повече от легло и храна,ще Ви разкажем за Родопите и нейните жители,ще Ви заведем на прекрасни места с невероятен изглед.Ще бъдете посрещнати приятелски.От нас ще си тръгнете отпочинали и положително настроени за утрешния ден.

По предварителна заявка може да се осигурява на гостите и храна.

Очакваме Ви!!!

Вила 88 е отворила врати 2013 год. Намира се в Югоизточни Родипи. Тук се намира и един от най-старите храмове в района – храм Св.Богородица. Селото е кацнало на североизточния склон на централни Родопи.

Comments are closed.

Scroll To Top