You are here: Home / Мебели / Викторио EООД

Викторио EООД

София, ул. Гео Милев № 49 02 871 76 50

Викторио EООД

Фирма Викторио EООД е основана през 1991 г. и е основен производител на метални подматрачни рамки и ортопедични легла за България. Фирмата предлага и поддържа на склад голям набор от стандартни размери за различните модели и изпълнява нестандартни размери по желание на клиента. Като резултат от дългогодишният опит в сферата нашите подматрачни рамки и легла се отличават с високо качество, издръжливост през годините и ергономичност .

Фирмата е специализирана в обработването на профилни тръби и листове ламарина от черен метал и неръждаема стомана. Предлагаме различни видове услуги: рязане, огъване на тръби от черен метал (до ø 63 мм) и неръждаема стомана (до ø 50 мм), прахово нанасяне на електростатична боя във всички цветове от RAL каталога и боя с различни декоративни ефекти.

Високата производствена мощност ни дава възможност за проектиране и производство на всякакви метални изделия: огради, навеси, парапети, решетки, стелажи, халета, козирки, рекламни табели, метални конструкции, търговско обзавеждане, тръбна мебел, метални врати, ролбари, анти-паркинг устройства, информационни табели, маси,бюра, ученически чинове, столове и други.

За да бъдем максимално полезни за развиващите се нужди на нашите клиенти и партньори в годините фирмата се утвърждава в проектирането, производството и монтажа на корпусна мебел. Разнообразните проекти, които сме изпълнявали, показват широкият обхват и възможности за изпълнение на Викторио ЕООД.

Фирмата предлага както мебели за дома – кухни, спални, детски стаи, дневни и антре, така и мебели за офис обзавеждане, търговско обзавеждане, мебели за детски центрове: училища и детски градини, хотелско обзавеждане. Мебелите се изработват от разнообразни качествени материали – ПДЧ, МДФ, масивна дървесина, фурнир, алуминиеви и МДФ профили, лакобел, стъкло, плексиглас, както естествен и технически камък.

Във фирменият ни магазин можете да намерите различни решения за комбинация от материали, да получите съвети от нашите високо квалифицирани служители в съответствие с вашия дизайна и специални изисквания.

Фирма Викторио EООД е основана през 1991 г. и е основен производител на метални подматрачни рамки и ортопедични легла за България. Фирмата предлага и поддържа на склад голям набор от стандартни размери за различните модели и изпълнява нестандартни размери по желание на клиента.

About brainstorm2011

Comments are closed.

Scroll To Top