You are here: Home / Медицина / Ветеринарна клиника Вита Вет

Ветеринарна клиника Вита Вет

Габрово, ул.Райчо Каролев 15 066/ 801 500

Ветеринарна клиника Вита Вет – Габрово

Ветеринарна клиника “Вита-Вет” функционира от 1999г. Занимава се с лечение, ваксинации и профилактика на домашни любимци и селскостопански животни. Екипът и се състои от четирима души с богат практичен опит. Клиниката има обособен зоомагазин с чакалня, манипулационна зала с възможност за преглед на три животни едновременно, оборудвана със ехограф и кардиомонитор за прецизна диагностика, операционна зала в която се извършват най различни операции /кастрации, хернии, коремни операции, тумури, ортопедия и др,/, както и лабораторен кът обзаведен със съвременна диагностична апаратура за кръвни изследвания-кръвна картина и биохимия. Извършваме и поставяне на чипове на кучета и котки с възможност за отразяване на данните от чипирането в национална информационна система.

При нужда правим посещения по домовете със наш транспорт . Работно време : от понеделник до петък-от 8и30 до 19 часа. В събота и неделя и официални почивни дни от 09 до 14 часа. Извън работното време винаги има дежурен за спешни повиквания , чието име и телефонен номер можете да се научи от всеки един от екипа на клиниката.

Ние сме екип и вие можете да разчитате на нас – “Вита-Вет” винаги до вас.

Ветеринарна клиника “Вита-Вет” функционира от 1999г. Занимава се с лечение, ваксинации и профилактика на домашни любимци и селскостопански животни.

Comments are closed.

Scroll To Top