You are here: Home / Заведения / Верига пицарии Виктория

Верига пицарии Виктория

София, бул.България 118 0885 921 203

Верига пицарии Виктория

Верига пицарии Виктория предлагат на своите клиенти, които желаят да останат вкъщи или да не излизат от офиса, безплатна доставка на пица и всички свои ястия. Поръчайте за дома и офиса си на телефона за безплатна доставка на пица – 911 00. Виктория доставят най- вкусните пици до всяка точка на София и Банско безплатно.

От 06 март тази година, за всяка доставка над 40 лв., клиентите ще получават бонус 2 бутилки от 187 мл. вино ( една бяло и една червено).

Добре познатите Ви ресторанти Виктория са подходящи за среща с колеги, приятели, бизнес партньори. Всички заведения от веригата се намират на удобни места, така че откъдето и да си поръчате, ще Ви доставим топла пица. От ресторанти Виктория можете да поръчате каквото и да е било от менюто, което е изключително богато. Невероятни салати, превъзходни пици, какви ли не предястия, свински ребърца, картофи, печени на жар. За ценителите предлагаме и крехко телешко и Т-бон стек. А десертите са повече от фантастични – суфле, тирамису, италианска бисквитена торта.

При нас няма да видите намръщен персонал, впрочем, така е във всички заведения Виктория. Независимо дали сте в ресторантите или сме ви доставили пица вкъщи. Посрещат Ви като желан гост. А най- важното е, че доставката е безплатна и няма да платите повече за услугата, дори напротив, ние ще Ви донесем и подарък.

Всичко това започва преди 15 години, когато в България се появява нещо ново – доставка на храна от класическата кухня и пици. Така, без да променяме първоначалната си концепция, се стремим постоянно да Ви представяме нови храни, вкусове и напитки. Ето защо създадохме The Chef’s menus – авторски менюта на шеф готвачите. Така всеки един от ресторантите запазва своя индивидуален облик… и всичко това на цени, които може всеки да си позволи. А пиците… рецептата за най- вкусната пица в София се пази зад девет врати в десета.

След откриването на ресторанта на бул. България се постави началото на нещо ново, което Вие, Ваши величества, нашите клиенти оценихте. Без значение, дали сте в София или на почивка в Банско, дали желаете да бъдете поглезени в ресторанта или да Ви доставим пица вкъщи , Вие оставате най- важният ни гост. Ето защо, специално за нашите клиенти чужденци, преведохме менюто си на три езика.

За 15 –ия си рожден ден Виктория ще отвори врати и на ул. „Черковна” 75 в столицата. Новият ресторант ще има красива градина, с много цветя и зеленина, детски кът, истински оазис в големия град. Новата концепция на веригата ще проличи с най-голяма сила – изискан стил, модерна кухня, съчетаваща в себе си най-доброто от българската, средиземноморската, европейската кухня.

“Искаме винаги да даваме на хората нещо ново, без да им отнемаме старите специалитети, с които вече са свикнали”, казва единият от собствениците.

Верига ресторанти Виктория предлагат на своите клиенти, които желаят да останат вкъщи или да не излизат от офиса, безплатна доставка на пица и всички свои ястия. Поръчайте за дома и офиса си на телефона за безплатна доставка на пица  – 911 00. Виктория доставят най- вкусните пици до всяка точка на София и Банско безплатно.

Comments are closed.

Scroll To Top