You are here: Home / Строителство / Вени строй Варна ЕООД

Вени строй Варна ЕООД

Варна, Братя Бъкстон 5 0896 636 356 / 0887 666 745

Кои сме ние ?

Вени Строй Варна ЕООДе малка строителна фирма със сплотен колектив от високо квалифицирани специалисти. Изградили сме широка мрежа от контакти с колеги и фирми доказали отговорността и високата си компетентност в сферата на строителството в продължение на дълги години. Балансирано съотношение качество / цена на услугите Отлично познаване на строителният пазар и технологиите на строителството в България. Следейки новите продукти на водещите фирми в бранша, ние работим с професионални машини и инструменти за постигане висока ефективност на крайния продукт. С индивидуален и гъвкав подход, даваме всичко от себе си в работата за удовлетворението на клиента съобразявайки се с уникалните му специфични потребности. За неутрализиране неприятното усещане и дразнене от приключението ремонт в къщи ние поддържаме чистота на обекта по време на работа.

Как можем да Ви помогнем ?

Ние строим по класическия изпитан метод на монолитно строителство, като същевременно с това прилагаме редица съвременни материали и технологии, утвърдени в европейската строителна практика. Благодарение на стабилните си партньорски връзки с производители и доставчици на български и вносни строителни материали от различно естество, ние предлагаме на клиентите си имоти построени на европейско ниво и отговарящи на всички съвременни изисквания.

Работим по план на архитект или по Ваша идея. Изпълняваме специални и нестандартни решения. Във фирмата работят добре обучени специалисти с професионален опит. Държим изключително много на качеството на свършената работа и чистотата на строителния обект. Извършваме ежедневно обучение на нашите работници. Използваме нови професионални машини и инструменти. Подписваме ДОГОВОРИ с Нашите клиенти.

Ние строим по класическия изпитан метод на монолитно строителство, като същевременно с това прилагаме редица съвременни материали и технологии, утвърдени в европейската строителна практика.

Comments are closed.

Scroll To Top