You are here: Home / Строителство / ВасиМАКС ООД

ВасиМАКС ООД

  София, бул. Хр.Ботев 41  02 9 532 590 / 0896 733 270

ВасиМАКС ООД

Фирма ВасиМакс ООД е регистрирана през 2000 г. с цел проектиране, производство и монтаж на Алуминиева дограма, ПВЦ дограма, Фасадни и покривни системи. Всички продукти се изработват индивидуално, според желаните от клиента форми и размери, за да се гарантира перфектен монтаж и функционалност. В своята дейност фирмата използва профили и системи на:

Schüco (Германия) – водещ производител в Европа на профилни системи от пластмаса и алуминий за врати, прозорци, фасади, зимни градини, стъклени покривни конструкции и много други.

ProfiLink (България) – водещ производител в България на РVС и алуминиеви профили за системи за прозорци и врати по Австрийска технология.

Exalco (Гърция) – втория по големина производител на профили и системи от алуминий за врати, прозорци и фасади в Гърция. Налага се на пазара с перфектните си решения за различните видове потребности от прозорци.

Основната гама продукти включва: Алуминиеви и ПВЦ прозорци, Алуминиеви и ПВЦ врати, Алуминиеви и стоманени фасади, покривни конструкции и зимни градини. Предлагаме над 45 модела фигурални, единични стъкла и стъклопакети в разнообразни конфигурации.

Фирма ВасиМакс ООД е регистрирана през 2000 г. с цел проектиране, производство и монтаж на Алуминиева дограма, ПВЦ дограма, Фасадни и покривни системи.

Comments are closed.

Scroll To Top