You are here: Home / Магазини / Бутик Giorgia

Бутик Giorgia

Варна 0893 67 02 02

Онлайн бутик “Giorgia”

Добре дошли в онлайн бутик Giorgia!

Всички обичат да се обличат модерно и стилно, но не на всички им харесва уморителното ходене по магазините. Досадното тичане от един магазин в друг, дългите опашки, липсата на време за пробване, постоянният стрес – всичко това превръща купуването на дрехи, обувки или аксесоари в кошмар.

Основната ни дейност е търговия на дребно с облекла,чанти,аксесоари и др.Нашата колекция е главно внос от Европа и целта ни е да предлагаме на клиентите си стоки на изгодни цени и същевременно с високо качество.Стараем се да задоволим всеки наш клиент с адекватно и коректно обслужване.

Ще откриете различни по стил модели, с внимателно подбрани детайли и съчетание на материи, и цветове. Модели създадени да задоволят всеки вкус.

Доставка

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.като всяка пратка може бъде доставена до адрес или до офис на Еконт,клиента сам определя.

Всеки клиент има опция за преглед и тест,ако има проблем с продукта може да го върне в 14 дневен срок от датата на получаване.

При поръчка над 50лв. безплатна доставка до офис на Еконт.

Плашане

Плащането се извършва с наложен платеж при доставката.

Нашата колекция е главно внос от Европа и целта ни е да предлагаме на клиентите си стоки на изгодни цени и същевременно с високо качество.Стараем се да задоволим всеки наш клиент с адекватно и коректно обслужване.

 

Comments are closed.

Scroll To Top