You are here: Home / Заведения / Бутик ресторант AZZURRO

Бутик ресторант AZZURRO

      София, бул. България 49A  0886 330 530

Бутик ресторант AZZURRO

С новата визия на ресторанта сме се постарали да предоставим удобство на клиенти с разнородни интереси. За клиентите с деца е предният салон, които е в непосредствена близост до детския клуб. Втори салон е със изискан дизайн и уютна обстановка отделен с красива декоративна врата за любителите на уединението и спокойната атмосфера.

Залата е самостоятелна и е много подходяща за частни партита, презентации и празненства от всякакъв вид. Бутик ресторант Azzurro ви поднася разнообразие на атмосфера, кухня и емоции. За бизнес обяд, семейна вечеря или празник с приятели, всеки повод при нас може да бъде различно изживяване. Спокойна вечеря с деца, е вече мисията възможна!

Детски парти клуб към ресторанта дава възможност да се насладите на момента, спокойни за вашето дете, което се забавлява с нашите аниматори. И понеже ние създаваме усмивки за малките, за това с удоволствие бихме организирали и рождения ден или семейния празник при нас.

Ще Ви предложим и вкусни предложения за вашия бизнес обяд, приготвени от пресни и сезонни продукти, които ще ви очакват всеки ден, а за вечеря може да се насладите на разнообразие от салати и леки предястия, домашна пица, прясна риба, вкусни ястия от меса и птици и селекция от сладки изкушения. В следобедните часове ще ви поканим на чаша ароматно кафе с прясно изцедени сокове или вино с приятели.

А сега на всичко това можете да се насладите и в лятната ни градина! Вашите приятно прекарани часове в компанията на екипа на бутик ресторант Azzurro са наша основна задача. Всеки детайл е важен и бихме задоволили и най-разнообразното желание. Само го споделете с нас! Нашите гости са наши приятели.

Бутикови ресторанти София

С новата визия на ресторанта сме се постарали да предоставим удобство на клиенти с разнородни интереси. За клиентите с деца е предният салон, които е в непосредствена близост до детския клуб.

Comments are closed.

Scroll To Top