You are here: Home / Услуги / Булгарресурс

Булгарресурс

София ул. проф. Милко Бичев 13

Булгарресурс

Издателство-печатница Булгарресурс е създадено през 1991 г. от опитни специалисти в областта на полиграфията и печата. Разчитайки на висококвалифи – цирани професионалисти, ние развихме цялостния процес на проектиране, дизайн и печат на широка гама от продукти в завършен цикъл на производство, като използваме най-съвременни машини за печат.

На нашия професионализъм са се доверили утвърдени фирми от промишлеността, търговията, администрация- та и услугите, както и водещи рекламни агенции.
С отговорност и грижа ние изработваме всяка малка или голяма поръчка и се стараем да дадем най-доброто на нашите клиенти.

Услуги

За да гарантираме високо качество на нашата продукция за клиентите си, ние разчитаме на висококвалифицирани специалисти в областта на полиграфията, графичния дизайн и предпечат.

Ние обхващаме цялостния процес на проектиране, дизайн и печат на богата гама от продукти, като използваме съвременни машини за печат и довършителни процеси.

Печат

Офсетов печат – Като една от най-разпространените и ниско разходни технологии, печатница Булгарресурс предлага офсетовия печат. Ние покриваме всички формати до ….. см, с различни мастила и пантонни цветове. Офсетовия печат може да реализира голяма част от печатарската продукция – вестници, списания, католози, книги, рекламни материали, опаковки и други. Възможностите за офсетовия печат са големи както като видове хартии, картон и повърхности, така и с утвърдено най-високо качество.

Ние предлагаме офсетов печат върху: хромирани хартии, опаковачни картони, полипропилен, самозалепващи хартии, PVC фолио, етикетни хартии, луксозни картони.

Широкоформатен печат – Ние Ви предлагаме възможност за печат на големи по формат рекламни носители, подходящи за външна и вътрешна реклама.

Възползвайки се от нашия широкоформатен печат, можете да изработите вашите фолиа, винили за билборди, рекламни табели и друго. Ние предлагаме високоустойчиви на външни условия материали и мастила, които ще гарантират дълъг живот на Вашите външни реклами. Можете да се възползвате от формати до …. см.

Дигитален печат – Той е най-бързо развиващия се пазар в полиграфическата индустрия, който отговаря на растящия брой приложения и е все по-предпочитан като добре приспособим процес за нови и бързи възможности.

Издателство-печатница Булгарресурс предлага на своите клиенти дигитален печат като най-подходящ за малки и средни тиражи за изработка на висококачествени пълно цветни рекламни материали.

Това е най-евтиния, бърз и високотехнологичен метод за изработване на визитки, бланки, папки, флаери (листовки), брошури, дипляни, каталози, плакати, покани, поздравителни картички, менюта, ръководства, обложки и опаковки за CD, DVD, сертификати, грамоти, фирмени материали, календари, настолни пирамиди и глави за календари, стикери и етикети, книги и други.

Графичен дизайн и предпечатна подготовка – За да гарантираме високо качество на нашата продукция за клиентите си, ние разчитаме на опитни висококвалифицирани специалисти в областта на полиграфията, графичния дизайн и предпечат.

Ние Ви предлагаме разработване на графични концепции на вашите рекламни материали с оригинална и модерна визия, съобразена със спецификата на различните технологии на печат. Имаме опит в разработване и оформление на различните печатни форми, обработка на изображения, векторизиране на знаци, изработване на визии за щанцване и много други. Можем да Ви предложим изработване на атрактивен дизайн за вашите фирмени календари, тефтери, рекламни сувенири, опаковки, каталози, листовки и други.

Довършителни процеси

Книговезки процеси – За пълно завършване на изработването на различни печатни продукти ние предлагаме широка гама от довършителни книговезки процеси като: щанцване, машинно и ръчно сгъване, концево и телово шиене, термолепене, ламиниране, изработване на блокове и кочани формуляри, мека и твърда подвързия и други.

Имаме опит в печат и подготовка на различни по формат и тиражи списания, книги, учебници, каталози, опаковки и други.

UV Лакиране и частичен лак – За изработване на все по-атрактивни печатни рекламни материали, Издателство-печатница Булгарресурс предлага най-съвременни методи за частично и цялостно UV лакиране. Можете да се възползвате от възможностите да акцентирате върху даден продукт или характерен елемент за по-силно въздействие върху Вашите клиенти.

Различните видове UV лак – гланц или мат, в съчетание със селективно нанасяне ще даде усещане за качество, внимание и лукс на Вашите рекламни материали.

Топъл печат – За да направим уникални вашите рекламни продукти, ние Ви даваме възможност и за използване на така наречения “топъл печат”. Това е технология за пренасяне на метализиран слой фолио върху печата, която ще направи уникални Вашите продукти или рекламни материали.

Топлия печат Ви дава възможност и за изработване на холограмни знаци за защита. Подходящ е за изработване на визитки, покани, картички, календари и други рекламни материали.

Сухо преге – За изработване на релефни повърхности в печата на Вашите рекламни материали, ние ви предоставяме възможност за сух /преге/ печат.

Той може да бъде вдлъбнат или изпъкнал, с различна дълбочина и е изключително подходящ за подчертаване на Вашата търговска марка върху етикети на продукти, тефтери, папки, менюта и много други рекламни сувенири и печатни материали. Сухия преге печат е подходящ за използване в комбинация със топъл печат и лакиране.

Рекламни материали София

 

Издателство-печатница Булгарресурс е създадено през 1991 г. от опитни специалисти в областта на полиграфията и печата. Разчитайки на висококвалифи – цирани професионалисти, ние развихме цялостния процес на проектиране, дизайн и печат на широка гама от продукти в завършен цикъл на производство, като използваме най-съвременни машини за печат.

Comments are closed.

Scroll To Top