You are here: Home / Магазини / Боровитал

Боровитал

   Дупница  0879 483 721 / 0887 794 533

Боровитал

Боровитал капсули се произвежда съгласно изискванията на добрата производствена практика GMP, задължителна при производство на фармацевтични продукти.

Съдържа балансирана комбинация от ефикасни антиоксиданти и растителни микроелементи, които са ключово важни за ежедневна подкрепа на сърдечносъдовата и имунната система и съдействат за намаляване на рисковете от заболявания. Прочети повече за имунитет, кардиозащита и Боровитал.

БОРОВИТАЛ подпомага профилактиката и лечението и облекчава симптомите на:

  • инфекции на пикочните пътища като цистит, уретрит, пиелонефрит и простатит. Прочети повече в Боровитал за уринарния тракт.
  • инфекции Helicotobacter Pylori на стомаха и началото на тънките черва,
  • възпаление на венците, в резултат на бактериална зъбна плака

Заради силния си антиоксидантен комплекс, ключовите фитокомпоненти и ефекта на антисцепление към някои патогенни бактерии, Боровитал успешно може да се прилага, както в общо здравословни диети, така и при някои целево ориентирани хранителни режими, като:

  • диети за намаляване и контрол на теглото
  • диети при високо кръвно налягане, диабет и други

Боровитал съдържа биологично активни вещества от растителен произход, по специално от червена боровинка (Vaccinium macrocarpon L.,) и при употреба не се наблюдават неблагоприятни въздействия върху организма.

Боровитал подобрява потентността, плодовитостта и общия тонус.

Продуктът е с ниско съдържание на калории, мазнини, натрий и нисък гликемичен индекс.

Боровитал капсули се произвежда съгласно изискванията на добрата производствена практика GMP, задължителна при производство на фармацевтични продукти.

Comments are closed.

Scroll To Top