You are here: Home / Строителство / Боира Пласт BG

Боира Пласт BG

    Хасково, ул. Цар Самуил 4  0888 601 723 / 038 63 10 20

Боира Пласт BG

Дейността на фирма БОИРА ПЛАСТ BG е свързана с дистрибуция, доставка и монтаж на различни видове дограма, врати, щори, сенници и охранителни ролетки.

Асортиментът от продукция, който предлагаме, е на водещи производители в своя бранш. Големите фабрики реализират големи обороти, което позволява постигане на по-добри цени и отстъпки от „малкия“ производител.

Качествените машини за производство и високите технологии, са предпоставка за качествен продукт, с гарантирани постоянни параметри.Всички предлагани от нас продукти, са поръчкови и се изработват според индивидуалните размери на клиента.

Моделите, които предлагаме, са от различен клас – среден, висок и лукс, в широк ценови диапазон и с тях има решение за всеки дом, офис и бюджет.Предлагаме Ви, заедно да изградим лицето на Вашия дом или офис – от поставянето на дограмата, през вратата, до щората и сенника на терасата.

Фирмата извършва дейност на територията на град Хасково и региона.

Щори

Тяхната хилядолетна история започва в Египет, когато древните египтяни изобретили ефективно средство за борба със знойното слънце – прегради, изплетени от тръстика.

Съвременният човек, разполагащ с цял арсенал от средства, отвръща на примитивното изобретение със съвременни слънцезащитни продукти, без които днешният бит е немислим.

Днес щорите са еволюирали, от обикновени прегради, към модерен дизайнерски аксесоар на прозорците в помещението, или към цялостната фасада на сградата.

Фирмата ни предлага богат асортимент от всички съвременни модели щори.

Предлагаме Ви възможността да ни позвъните и наш представител ще Ви посети на място с мострен каталог, за да направите подбор на най-подходящия цвят, според интериорния дизайн и съществуващата реална обстановка.

При избора на щори, може да се съобразите с тенденциите в интериора:

Традиция Мода Стил Шик Екзотика
– AL хоризонтални щори

– Вертикални щори от текстил, AL, PVC

– Външни PVC щори

– Плисе щори

– Плисе щори Ден и нощ

– Руло щори

– Руло щори Ден и нощ

– Римски щори

– Японска стена

– Вертикални щори от велур и Screen материя

– Външни AL щори

– Щори Хармония

– Щори Импресия

– Австрийски щори

– Щори с ресни

 

Всички видове дървени щори

 

Дейността на фирма БОИРА ПЛАСТ BG е свързана с дистрибуция, доставка и монтаж на различни видове дограма, врати, щори, сенници и охранителни ролетки.

Comments are closed.

Scroll To Top