You are here: Home / Заведения / Бирхалето

Бирхалето

Стара Загора, м.м Кьосев 28  0882 888 899

Бирхалето

Култовото за няколко поколения заралии заведение Бирхалето, което мнозина наричат с любов просто Бирхала, вече посреща гости с коренно променен облик. Скромното доскоро крьчме с повяхваща слава се превърна в уютен ресторант, тип ирландски пъб. Топлината на дървото, тьмнокеремиденият цвят на декоративните тухли и тьмнокафевият на мебелите, меката светлина, изчистеният дизайн, кацналите покрай част от стените високи столчета са само част от добрите решения, които превръщат неголямото на площ заведение в едно от най-добрите места за отмора и празници под липите.

Елегантният и в същото време лишен от излишна помпозност стил се допълва от ретроплакати и картина на… тавана. Предразполагащият за приятни емоции интериор не е единственото предимство на обновеното Бирхале. Верни на отколешната традиция, настоящите му стопани предлагат на клиентите си над 20 вида нашенска и вносна бира. И, разбира се, полагащите се към нея мезета. В менюто ще откриете вурстчета, дробчета, крилца и още много вкусни изкушения, които са идеална комбинация за едно студено светло или тъмно пиво. Ако пък не сте почитатели на пенливата напитка, имате възможност да съчетаете кулинарните предизвикателства с някое от многобройните винени предложения.

Листата с белите и червени вина на заведението наистина е впечатляваща. Редом с тях е голям изборът и на марковите концентрирани алкохолни напитки, които красят витрината зад бара, пише вестник Национална бизнес поща. Освен уютно място за разпускаща вечер с приятели или делови партньори Бирхалето е и ресторант, в който ще се нахраните с удоволствие на обяд. Обедното меню включва супи, готвени топли ястия, десерти. Младият екип и доброто обслужване също дават своя принос към приятната атмосфера.

Култовото за няколко поколения заралии заведение Бирхалето, което мнозина наричат с любов просто Бирхала, вече посреща гости с коренно променен облик.

Comments are closed.

Scroll To Top