You are here: Home / Заведения / Бирария Даляна

Бирария Даляна

Бургас, парк Росенец 0898 756 308

Бирария Даляна

Бирария Даляна е разположена на малък залив в местността Отманлий – сега парк Росенец близо до Бургас. Заведението е на 3 нива – две тераси близо до морето и една до залесената площ и детския кът. Даляна е прочут преди всичко с вкусната си храна – тип средиземноморска кухня. Предлага главно прясна риба, морски и океански деликатеси.

Всеизвестен е и с тарама хайвера, който се прави на място и чесновия сос скордаля, особено подходящ за пържена и печена риба. Разбира се, има избор от свинско и пилешко месо за любителите на месна скара. Единствената супа, която се предлага лятото е ароматната и вкусна рибена чорба. Но най-приятното за всички е спокойствието, тишината и невероятния изглед към Бургас на фона на залязващото слънце.

Ако търсите непретенциозно място с вкусна храна заповядайте в бирария Даляна. Телефона за резервации е 0898 756 308, но в месеците юни, юли и август резервации се извършват на място с капаро.

Бирария Даляна е разположена на малък залив в местността Отманлий – сега парк Росенец близо до Бургас. Заведението е на 3 нива – две тераси близо до морето и една до залесената площ и детския кът.

Comments are closed.

Scroll To Top