You are here: Home / Суровини / БЗ Експорт ЕООД

БЗ Експорт ЕООД

София,Околовръстен път 125 Б 0887 638 368 / 0898 595 845

БЗ Експорт ЕООД

Б-З ЕКСПОРТ – ЕООД е частно дружество основано през 2003г.

Със създаването си дружеството се специализира в производство и търговия на дървен материал и други строителни материали. Складовата база на дружеството е снабдена с всички видове дървени материали и шперплат за съответните собствени и търговски нужди.

Дружеството разполага с товарен и лек автотранспорт и строителна механизация- камион, мотокар, лекотоварен камион и лек автомобил за извозване на работници и служители, както и цялата необходима техника- машини и съоръжения, необходими за нормално протичане на работния процес.

Офисът на дружеството е обзаведен с компютърна мрежа, зареден с технически и счетоводен софтуер, модерна съобщителна и копирно-размножителна техника.

Работният персонал и служетелите са високо квалифицирани и умело ръководени от изпитани мениджъри, които образуват здрав екип гаранция за ефективността на фирмата. По тази причина, в лицето на Б-З ЕКСПОРТ–ЕООД ще намерите един надежден и коректен партньор за доставка на висококачествени строителни материали.

Със създаването си дружеството се специализира в производство и търговия на дървен материал и други строителни материали.

Comments are closed.

Scroll To Top