You are here: Home / Електричество / Безарт ЕООД

Безарт ЕООД

  България  0895 46 25 52 / 0895 61 99 11

Безарт ЕООД

Безарт ЕООД предлага на пазара Енергоспестяващи и екологично отговорни светодиодни / LED / продукти със необходимите сертификати за качество и гаранции.

Безарт ЕООД работи с водещи производители на светлинни източници и осветителни тела от Германия, Австрия, Испания, Великобритания, България, Турция и Китай.Водени от днешната глобална революция в областта на енергийната ефективност, Безарт ЕООД предлага на своите клиенти цялостна линия от LED осветителни решения, задвижвани от търсенето на пазара, научни изследвания и развитие и това да даде на своите клиенти една цялоста услуга .

Ние сме поели ангажимент за проучване на нови начини за увеличаване на добивът Lm/W на светодиодите.

Повече от задължение, това е отговорност на всеки един човек да подмени остарялото оборудване и конвенционалните източници на светлина с по – чисти, по – ярки и устойчиви решения за осветление и оборудване, които изискват много по малко енергия за да работят и опазват нашата природа. Всички предлагани от нас LED осветителни решения поемат тази отговорност. Ние показваме ясно предимствата на всеки краен потребител.

Нашата мисия е да предоставим на всеки един клиент алтернативно осветление и енергийна ефективност, което ще осигури изключителна икономия на енергия и по – ниски разходи за поддръжка във времето на достъпна цена.

Търсите повече информация ?

Ще се радваме да се свържете с нас.
Свържете се с нас за да чуете как можем да Ви помогнем с невероятни икономии на енергия .

Безарт философия :
Да бъдем практични, агресивни, творчески, честни

Безарт морал :
Репутацията и на първо място!
Да бъдем честни и прями !
Еднакво отношение както към комерсиални, така и към частни клиенти.

Безарт работни отношения :
Сериозни, стриктни, положителни и ефективни.

Безарт ЕООД предлага на пазара Енергоспестяващи и екологично отговорни светодиодни / LED / продукти със необходимите сертификати за качество и гаранции.

Comments are closed.

Scroll To Top