You are here: Home / Строителство / БГ Краш

БГ Краш

  София  

БГ Краш

Кърти Чисти Извозва ! Този популярен израз описва накратко характера на нашата дейност. Ние предлагаме богат набор от услуги в областта на строителството и ремонтните работи. Основно дейността ни е свързана с къртене, демонтаж, рязане, пробиване, чистене, извозване и др. Разбира се за нашата фирма Кърти Чисти Извозва не е просто един израз, а комплекс от мероприятия, изпълняван на три етапа:

Кърти / Демонтира

Кърти / Демонтира е първият етап от комплекса “кърти чисти извозва” и основно включва къртене на бетон, тухла, асфалт, замазка, фаянс, теракот, мозайка.. Работим също по събаряне на сгради и пристройки, демонтиране на конструкции, демонатаж на остъкление, решетки, дограми и др.

Екипът ни е компетентен за изпълнението на отговорни проекти, изискващи прецизност, къртене на труднодостъпни места, демонтиране на деликатни съоръжения … Необходимите огледи преди къртене, чистене, извозване, пробиване, демонтиране и др. са за наша сметка.

Чисти / Почиства

Операциите, които се отнасят към Чисти / Почиства са пряко свързани с къртачните услуги и демонтажа. След къртене, демонтиране, строителни или ремонтни работи, ние ще се погрижим за строителните и битови отпадъци. За почистване и събиране на отпадъците използваме подходящи чували и прибори.

Но за нашата фирма Чисти / Почиства не се изчерпва само със събиране на строителни и битови отпадъци, отделени след къртене. Ние предлагаме още почистване на къщи и апартаменти, чистене на тавани, мазета, гаражи, дворове, строителни площадки…

Кърти / Демонтира е първият етап от комплекса “кърти чисти извозва” и основно включва къртене на бетон, тухла, асфалт, замазка, фаянс, теракот, мозайка.

 

Comments are closed.

Scroll To Top