You are here: Home / Заведения / Бар Клуб Ленин

Бар Клуб Ленин

Сливен, бул. Хаджи Димитър 4 0877 77 62 81

Бар Клуб Ленин

Открит преди около два месеца, бар клуб Ленин не е атракция с необикновеното си име, а място за срещи, делови разговори и ценители на хубава музика. Тук чалгата място няма, много от клиентите предпочитат руските песни, романси и така наречените чистушки, звучат и съвременни руски и европейски изпълнители.

А в петък, събота и неделя посещението в бар клуба става почти само с резервация, не само заради дуета от певица и пианист, а заради навика на сливналии да отдъхнат в почивните дни, казва управителят на заведението Петър Михайлов. Младият човек е от Сливен и откакто се помни е така, в почивните дни се ходи в заведение, било на ресторант, било в клуб, а и парите не достигат е другото обяснение. Както във всяко изискано и уважавано заведение и в бар “Ленин” входът може да става и с клубна карта. Освен почитта притежателите на клубна карта ползват и 20 % отстъпка от консумацията, участват и в политиката на заведението.

Неслучайно е избрано и мястото на бар клуб Ленин, под културния символ на града Драматичен театър Стефан Киров, а това задължава, защото и забавлението е култура, добавя господин Михайлов.

Името на клуба е провокация към хората над трийсет години и това е повод за музика на тяхната възраст, все още млада. Български песни, поп и рок, джаз, руска музика е широкият репертоар на заведението.

В града трябва да има повече такива заведения, за да има избор и конкуренция, е убеден младият управител. Защото доскоро сливналии са прескачали до Ямбол и Стара Загора, пък и до Бургас.

Аспирацията в бара е страхотна, но въпреки това тоталната забрана за пушене се спазва. В нощните барове пушенето трябва да е разрешено, категоричен е Петър. Не може човек да оставя питието си и да слиза и се изкачва по стълби, за да изпуши в студа една цигара. Затова и много от хората си остават вкъщи, но пък там атмосферата я няма.

И от друго е притеснен младият управител – от безработицата в града. От липсата на работа, хората губят самочувствието си, самочувствието да влязат в заведение, да се почувстват независими. Все отнякъде чука недоимъкът.

Специален вътрешен дизайнер е работил по обзавеждането на бара, но има и хрумвания на собствениците. Затова е може би толкова елегантно съчетанието от уют, стил, изтънченост и интелигентна провокация.

А след нова година има идея тук да гостуват руски състави, да се направи една руска вечер, а защо не и вечери на други народи и състави.

Една вечер в бар клуб Ленин е добрият избор за всеки, който цени хубавата музика и обстановка. Уютът и топлината могат да станат домакини на партита и елегантни рождени дни, а в петък и събота можем да се насладим и на прекрасния репертоар на певица.

Открит преди около два месеца, бар клуб Ленин не е атракция с необикновеното си име, а място за срещи, делови разговори и ценители на хубава музика.

Comments are closed.

Scroll To Top