You are here: Home / Магазини / Балис ЕООД

Балис ЕООД

Пловдив, ул. Васил Левски 144 0885 264 731

Балис ЕООД

Фирма Балис ЕООД е производител на дамски обувки от естествена кожа. Създадена през 1996 година, фирмата предлага на пазара обувки, за тези, които ценят високата мобилност, индивидуалния стил и абсолютния комфорт.

Ние сме фабрика за обувки, официалният сайт, на която предлага широк избор от стоки. Основното направление – производството на кожени обувки за българския пазар.Органично съчетание и удобство – това е визитната картичка на нашата фирма.

Произведените от нас обувки са единствено от висококачествени материали с използвани най-съвременни технологии. Нашите обувки вече близо две десетилетия са оценени от много купувачи по достойнство. За тези години ние сме се наложили положително на пазара и имаме високо доверие сред купувачите. Дори и най-взискателният клиент може да подбере за себе си обувки Балис, в съответствие със своя вкус, модни и финансови възможности.

Ние предлагаме модели, съответстващи на всички международни и държавни стандарти за качество. Повишената комфортност е постигната по пътя на използването на удобни платформи, анатомични стелки, натурални материали.

Ние винаги отчитаме търсенията на нашите купувачи, за да може вие да бъдете доволни и да получите именно това, което ви е необходимо.

Разнообразието от материали, включени в производството на обувките Балис, позволява на дизайнерите на фирмата да въплътят в живота последните новости на модата. Обувките радват купувачите си с оригинални цветови съчетания, декоративни шевове и други интересни допълнения, придаващи им неповторимост и индивидуалност.

Всеки сезон дизайнерите на фирмата предлагат на купувачите нови модели. Каталогът на колекциите постоянно се обновява. Оптималното съчетание на достъпна цена и високо качество прави обувките Балис популярни сред широк кръг потребители. Освен това, притежаваме гъвкава система за намаления на постоянни клиенти, сезонни намаления, които ще ви изненадат приятно. Обувките Балис са получили заслуженото признание, както на клиентите, отдаващи предпочитания на класическите модели, така и сред тези, които с интерес следят новостите в обувната мода.

Фирма Балис има в наличие богато количество модели в класически и спортен стил от различни направления. Готови сме в кратки срокове да изпратим избрания от вас модел обувки, с препоръка за неговата употреба и грижа, в зависимост от вида кожа. С нас вие ще икономисате своето време, сила и здраве. С увереност гарантираме, че ще получите удоволствие от получените обувки, защото обувките имат значение!

Бихме се радвали да ви видим като клиенти на нашия сайт за обувки Балис.

С Балис – стъпка напред!

Фирма Балис ЕООД е производител на дамски обувки от естествена кожа. Създадена през 1996 година, фирмата предлага на пазара обувки, за тези, които ценят високата мобилност, индивидуалния стил и абсолютния комфорт.

Comments are closed.

Scroll To Top