You are here: Home / Магазини / Бакалия ОрганиКА

Бакалия ОрганиКА

    Варна, ул. Архимандрит Филарет 10  089 365 0525

Бакалия ОрганиКА

Бакалия ОрганиКА е израз на нашето желание да живеем по-близо до природата, независимо от факта, че обитаваме големия град. Опазването на околната среда, чистотата на хранителните продукти и продуктите, които използваме за лична хигиена и за поддръжка на домовете си, са основната ни цел.

Амбицията ни е с времето да успеем да представим колкото можем повече производители на органично сертифицирана храна и козметика от България. Убедени сме, че по този начин помагаме за устойчивото развитие на много български райони. А освен това полагаме основите на едно осъзнато по отношение на собственото ни здраве потребление.

При нас ще намерите български и вносни пакетирани, насипни и пресни храни. Както и едни от най-добрите козметични продукти и продукти за хигиена на дома. И не на последно място- при нас можете спокойно да не губите време в четене на етикети, тъй като ние го правим вместо вас.

Бакалия ОрганиКА е израз на нашето желание да живеем по-близо до природата, независимо от факта, че обитаваме големия град.

Comments are closed.

Scroll To Top