You are here: Home / Магазини / Арт Мериван

Арт Мериван

Пловдив, ул. 6-ти Септември 162 088 778 2750

Арт Мериван

Арт Мериван e създаден от екип жизнени и търсещи натури, изключително дейни и изобретателни, с вродено чувство за красота и хармония. Желанието ни е да помогнем на максимално голям брой потребители да внесат повече красота и уют в ежедневието си. Нашата цел е да ви спестим време и нерви при избора на подаръци за скъпи на вас хора, приятели или бизнес партньори. Предлагаме на вниманието ви много и различни, качествени ръчно изработени уникални подаръци за всякакви поводи: юбилеи, именни дни, рождени дни, сватби или просто за спомен от нашата красива Родина. Може да разгледате предложенията ни подбрани с много любов. Представяме ви голямо разнообразие от рисувано стъкло , керамика, картини и икони – високостойностни произведения на изкуството, чиито автори са доказани или тепърва изгряващи български художници и творци.

Идеята на нашия  магазин е да направи  лесно , бързо и ефективно, пазаруването в удобно за вас време. Независимо дали сте тук просто от любопитство или търсите нещо конкретно, разгледайте на спокойствие, и ако някои от моделите ви харесат, а в това сме напълно убедени, можете да го поръчате и в много кратък срок той ще бъде доставен на желаният от вас адрес и в удобно време. При изявен интерес има възможност да бъде  ефектно опакован и изпратен директно на избран от вас човек.

Всеки ръчно изработен предмет е уникален и единствен по рода си. Дори да са част от серия, самият процес на работа прави всеки елемент различен. Това е сигурен начин да подчертаете своя стил и индивидуалност. Купуването на ръчна изработка показва на нашите деца, че не всичко в този свят трябва да бъде в масово производство. Тя ги учи да обичат и ценят уникалното и нестандартното. Вдъхновява и тях самите да създават и творят.

Материалите, използвани при изработката, са специално подбрани. Това гарантира високо качество на предметите.

Авторите на ръчна изработка не създават продукт, само за да спечелят пари. Техните произведения са резултат на години придобити умения, страст, ентусиазъм, отдаденост и искренност. Те имат мечта и кауза.

Арт Мериван e създаден от екип жизнени и търсещи натури, изключително дейни и изобретателни, с вродено чувство за красота и хармония.

Comments are closed.

Scroll To Top