You are here: Home / Строителство / Арнис 7 ООД

Арнис 7 ООД

Шейново, ул. Малуша 2 0899 82 73 14 / 0896 73 77 20

Арнис 7 ООД

Фирма АРНИС 7 ООД е специализирана в проектиране, изработване, монтаж и дистрибуция на PVC и алуминиеви дограми, окачени фасади и алуминиеви конструкции, входни и интериорни врати, фасадни облицовки, стъклени врати и витрини, външни ролетни и фасадни щори, PVC капаци, покривни прозорци и стъклопакети.

Повече от 10 години предоставяме продукти и услуги, отговарящи на потребностите и изискванията на пазара относно качество, професионализъм, компетентност и коректност.

Произвежданите и монтирани от нас продукти се отличават с високо качество, естетичност, нестандартен дизайн и отговарят на всички съвременни изисквания за функционалност, енергоефективност, екологичност и устойчивост на външни въздействия.

В производстовото се използват модерни технологии и машини, което в съчетание с високото качество на материалите и професионализма на персонала дава един от най-добрите продукти на нашия пазар.

Алуминиевите панели Еталбонд

Алуминиевите композитни панели Еталбонд в последното десетилетие станаха изключително популярни. Благодарение на високото си качество Еталбонд днес е марка от световна величина, която е неоспорим лидер на българския пазар. Алуминиевите панели на Еталбонд са подходящи за облицовка на повърхности, както от вътрешния интериор, така и външния екстериор. Широко се изполва и при осъществяването на луксозни вътрешни ремонти. Ще изброим само някои от многобройните предимства на този материал:

Еталбонд предоставя неограничени възможности, когато става на въпрос за търсене на новаторски архитектурни идеи и технологични нововъведения в проектирането.

Еталбонд е незаменим материал за фасадна облицовка, поради лесната и бърза обработка, която позволява да се покриват и най – сложните повърхности. Голям плюс е разнообразната цветова гама, която предлага производителя, а в комбинация със стъкло и естествено осветление алуминиевите панели на Еталбонд са в състояние да преобразят коренно облика на всяка сграда.

Еталбонд е подходящ за употреба и във вътрешната част на сградата. При подходящ подбор от форми и цвят, вътрешните ви помещения ще изразяват елегантност и хармония, което непременно ще допринесе за уюта във вашия дом.

Отлична звукоизолация – изследванията показват, че алуминиевите панели на Еталбонд поглъщат 9 пъти повече вибрации, отколкото обикновения алуминий.

Еталбонд е враг на вредните електомагнитни лъчи. Специалното му покритие спира разпространението на тези лъчи, което го прави изключително подходящ материал за облицоване на военни инсталации, летища, болници и компютърни центрове.

Еталбонд може да се използва и като материал за топлоизолация, заради своята полиетиленова сърцевина, която осигурява степен на топлоизолиране в порядъка на Pe=0.29 В/м0к.

Фирма АРНИС 7 ООД е специализирана в проектиране, изработване, монтаж и дистрибуция на PVC и алуминиеви дограми, окачени фасади и алуминиеви конструкции, входни и интериорни врати, фасадни облицовки, стъклени врати и витрини, външни ролетни и фасадни щори, PVC капаци, покривни прозорци и стъклопакети.

Comments are closed.

Scroll To Top