You are here: Home / Магазини / Ариес Старс ЕООД

Ариес Старс ЕООД

   Севлиево, ж.к. Митко Палаузов, бл. 24  0885 331 286

Ариес Старс ЕООД

Ариес Старс ЕООД – гръцки латекси, венециански декоративни мазилки, тониране на автобои

Ариес Старс ЕООД е основана на 17.04.2012 година със седалище град Севлиево. Основната дейност на фирмата е свързана с продажба и дистрибуция на богата гама гръцки латекси, венециански декоративни мазилки на San Marco, тониране на автобои с марките Lechler и NOVOL. Фирмата предлага също така продукти на Оргахим, Нинахим, Лакпром, Карсистем БГ (Car system BG), Standox.

Ариес Старс ЕООД – бояджийски продукти и оборудване за бояджийски сервизи

Ариес Старс ЕООД е дистрибутор на български и чуждестранни производители на бояджийски продукти и оборудване за бояджийски сервизи, известни със своето качество и гаранция за устойчивост. Фирмата осигурява на своите клиенти ефективни интериорни и екстериорни решения за дома, офиса и автомобила, като предлага избор от богат цветови каталог, от който да се спрат на цвета, който съвпада най-много с тяхното желание или с проекта, който искат да реализират.

Ариес Старс ЕООД се стреми да покрие изискванията на клиентите си и предлага също висококачествен гръцки латекс, мазилки, лакове, импрегнанти, грундове, лакове за дърво и аксесоари за бояджии.

Ариес Старс ЕООД – гръцки латекси, венециански декоративни мазилки, тониране на автобои

Comments are closed.

Scroll To Top