You are here: Home / Строителство / АрендаБГ ЕООД

АрендаБГ ЕООД

Пловдив, бул.6-тисептември 160 0878 615 415 / 0895 430 364

АрендаБГ ЕООД

Вие искате да купите имот в България?

Тогава започнете търсене и подбор на апартаменти от базата данни. Ежедневно подготвяме и рекламираме предложения от апартаменти подадени за продажба в Пловдив, Пловдивска област, по българското Черноморие и планинските курорти. Вие можете да подберете подходящите варианти и да получите безплатна професионална консултация от брокер, консултант продажби или мениджъра напълно безплатно. Не отлагайте позвъняването в дългия списък на чакащите задачи. Възможно е да купите имота на Вашите мечти именно сега !

Вие се интересувате от продажба на апартамент в България?

Ние знаем как да продадем имот с максимална полза за Вас, за минимален срок. Нали продажбата на имоти е наше призвание. Оставете онлайн заявка или ни позвънете. И Вие можете напълно безплатно и без излишни ангажименти да получите професионална оценка за стойността на Вашия недвижим имот. Продажбата на имот – не е сложна задача, главното е да изберете правилната агенция за недвижими имоти !

Прозрачност и законност на сделката.

Ние работим в строго съответствие със законодателството на Република България. В началото на нашето сътрудничество нашия представител ще Ви информира за всички тънкости и възможни подводни камъни. И едва тогава Вие ще подпишете договор за продажбата на апартамент, или покупката на апартамент или друг имот, в който ясно са записани всички условия и гаранции на нашата работа. Вие винаги ще знаете достоверната и пълна информация за хода и детайлите на сделката.

Икономия на време и пари.

Нашият опит в работата ни позволява в кратки срокове да намерим предложения, които подхождат именно на Вас. В стойността на комисионната на Кантора Аренда влизат пълния комплекс на посредническите услуги .Огледи на имота, подбор на имоти, събиране и оформяне на набора документи, разходи за рекламната кампания на Вашия имот( в случаите на продажба), проверка за юридическата чистота и история на имота .

Ние работим по конкретната заявка и изисквания на клиента. Затова нашата основна задача е да Ви помогнем да решите вашият имотен въпрос така, че Вие да рекламирате нашата агенция на своите приятели, роднини и познати.

Ние ще Ви икономисаме време и средства и ще Ви помогнем да купите апартамент в Пловдив, Пловдивска област или в страната, да продадете имот в България, а така също и да разрешим всякакъв жилищен въпрос!

Приоритетът в нашата работа – оказване на посреднически услуги в България на високо ниво на качество на достъпна цена.

Ежедневно подготвяме и рекламираме предложения от апартаменти подадени за продажба в Пловдив, Пловдивска област

Comments are closed.

Scroll To Top