You are here: Home / Туризъм / Апартаменти под наем Бохеми

Апартаменти под наем Бохеми

Варна , ул. “Георги Бенковски” 79 0878 / 642 222, 052 / 642 222

Апартаменти под наем Бохеми – Варна

Апартаменти под наем “Бохеми” – Варна се намират в центъра на морската столица на България. Разположени са на втория етаж в жилищна сграда, която се намира на 200 метра от централен пазар и на 500 метра от катедралния храм “Св. Успение Богородично”. На разположение на гостите са луксозни апартаменти от тип “студио”, които са обзаведени със спалня, мека мебел, кухненски бокс с хладилник и микровълнова фурна. Предлагат собствен санитарен възел, климатик, безплатен интернет, телефон и кабелна телевизия.

Апартаменти под наем “Бохеми” – Варна са създадени за ценителите на спокойствието, домашния уют, индивидуалния подход към изискванията на клиентите. Предлагат луксозна атмосфера и отлични условия за активна почивка, бизнес или дори само за да пренощувате в града.

“Бохеми” отдава своите апартаменти под наем за неопределено време.

Апартаменти под наем “Бохеми” – Варна се намират в центъра на морската столица на България. Разположени са на втория етаж в жилищна сграда, която се намира на 200 метра от централен пазар и на 500 метра от катедралния храм “Св. Успение Богородично”.

Comments are closed.

Scroll To Top